Search Results

221 items found

Events (171)

View All

Pages (45)

  • Yleisötyö | KokoTeatteri

    YLEISÖTYÖ Syksyn 2022 yleisötyön tapahtumat ​ Minäkö kirjoittaja? - työpaja teatteritekstin kirjoittamiseen Mikä dialogi? Monologi? Hä? Näytelmätekstin kirjoittaminen henkilöille jotka eivät kirjoita, tai lopettivat kirjoittamisen kun kielioppi meni yli ymmärryksen. Työpaja on sinulle jota kirjoittaminen kiinnostaa mutta et saa aikaiseksi. KokoTeatterin yleisötyö tarjoaa kahta tunnin kestävää kirjoitus työpajaa, jotka ovat osa kokonaisuutta - Yhteisöllisesti kirjoitettava näytelmä. Työpaja tilattavissa yhteisöön: jenni@kokoteatteri.fi ​ Avoimet Minäkö kirjoittaja? - työpajat KokoTeatterin Kulttuurikahvilassa: pe 16.9 klo 17-18 ja ti 29.11 klo 17-18 ​ ​ Rentoutumista taiteen keinoin Avoin työpaja. Rentouttavan tunnin aikana teemme matkan tähän hetkeen sekä omaan sisäiseen maailmaan taiteen keinoin. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä. ti 16.8 klo 15-16 ti 13.9 klo 15-16 ti 25.10 klo 15-16 ti 15.11 klo 15-16 Ennakkoilmoittautuminen: jenni@kokoteatteri.fi ​ ​ Keskustelutilaisuus Kirsi Liimataisen Kotiinpaluu esityksen jälkeen 20.8. ​ ​ Jälkipuinti Esityksen jälkeen mahdollisuus tilata hetki yleisötyöntekijän kanssa. Keskustellaan esityksen herättämistä tunteista ja ajatuksista, sekä kuullaan muiden ajatuksia esityksen jälkeen. Tilaisuus on avoin kaikille esitykseen tuleville katsojille. Ennakkoilmoittautuminen jälkipuintiin jenni@kokoteatteri.fi Jälkipuinnit ilman ennakkoilmoittautumista: ke 24.8 Kotiinpaluu su 28.8 Kitka (klo 14 esityksessä) ti 20.9 Vallankumousetydi ti 27.9 Häkkiooppera pe 14.10 Mykkä ti 4.11 Janoavaiset ​ ​ ​ Näyttämö on sinun 3.9 , 8.10 ja 19.11 klo 14 Esityskonsepti on taideseikkailu, jossa osallistujia kuljetetaan noin tunnin kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Seikkailu on monitaiteellinen ja sopivasti osallistava teatteriseremonia, jossa voi rentoutua katsomaan tai osallistua sen verran kuin itselle sopii. Luvassa on aisteja hivelevä kokonaisuus musiikin, tanssin ja teatterin parissa. Ilmoittautuminen tapahtumaan: https://www.kokoteatteri.fi/sinun ​ ​ Rentouttavat etkot Janoavaiset esityksen yhteydessä Matka omaan sisäiseen maailmaan. Läsnäoloon keskittyvä yleisötyöpaja ennen esitystä. Helena Kallion Janoavaiset näytelmän yhteydessä yleisöllä mahdollisuus osallistua työpajaan jossa tehdään hengittäen, kehollisesti ja kirjoittamalla matka tähän hetkeen ja omaan sisäiseen maailmaan. Työpaja kestää noin 45 minuuttia, se järjestetään tuntia ennen esitystä ennakkoon ilmoittautuneille katsojille. Ilmoittautuminen etkoille jenni@kokoteatteri.fi ​ ​ Keskustelutilaisuus Helena Kallion Janoavaiset esityksen jälkeen 23.11. ​ Toisen asteen opiskelijoille esitykseen liittyvät ennakkotehtävät + työpaja tilattavissa. ​ Kysy lisää: jenni@kokoteatteri.fi ​ Lämpimästi tervetuloa yleisötyön projekteihin! LUKIOENNAKOT KOKOAGENTTI

  • Näyttämö on sinun | KokoTeatteri

    Näyttämö on sinun 3.9. / 8.10. / 19.11.2022 klo 14 ​ Esityskonsepti on aikuisten taideseikkailu, jossa osallistujia kuljetetaan noin tunnin kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Seikkailu on monitaiteellinen teatteriseremonia, jossa voi rentoutua katsomaan tai osallistua sen verran kuin itselle sopii. Luvassa on aisteja hivelevä kokonaisuus musiikin, tanssin ja teatterin parissa. ​ Osallistuja on positiivisen huomion keskipisteenä. Tule yksin tai yhdessä. Paikkoja on rajoitetusti. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan. KokoTeatterin tila muutetaan usean eri tapahtumapisteen näyttämöksi. Osallistujat saapuvat teatterille, ja heidät kuljetetaan n. 60 min. kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Pisteille saavutaan pienessä ryhmässä, mutta kokonaisuus sisältää myös yksin/omassa seurueessa koettavia tuokioita. Työryhmä: Jenni Hoppi, Anna Veijalainen, Anna Kirvesniemi, Sini Salo, Anssi Vättö, Heidi Bergström, Laika Maa, Pietari Salmi, Sara Johnson Esityksessä kuljetaan portaita. Esityskokonaisuus on mahdollista järjestää esteettömästi. Jos haluat esteettömän kokemuksen olethan yhteydessä suoraan toimistoon: toimisto@kokoteatteri.fi Kaikki mitä tilanteessa koetaan, jää tilaan. Esitystapahtumaa ei kuvata tai taltioida. ​ Näyttämö on sinun 3.9. / 8.10. / 19.11.2022 klo 14 ILMOITTAUTUMINEN Etunimi Sukunimi TULEN YKSIN TULEN RYHMÄN KANSSA RYHMÄN KOKO Sähköposti Puhelinnumero Mihin tapahtumaan ilmoittaudut? 3.9.2022 8.10.2022 19.11.2022 Lähetä Kiitos ilmoittautumisesta!

  • KokoGallery | KokoTeatteri

    KokoGallery: KokoTeatteri 25 vuotta Näyttely avoinna 24.8.-21.10.2022 KokoTeatterin juhlavuosinäyttely aukeaa teatterin yleisötiloissa 24.8.2022 KokoTeatterin juhlavuoden kunniaksi teatterin yleisötiloissa on esillä historian havinaa. Näytteillä on taltiointeja, pukumateriaalia, paperista arkistoa sekä valokuvia. Teatterin ensimmäisestä teoksesta, Armon arpajaisista vuodelta 1997, on mukana esimerkiksi lavaste-elementti. Mukana näyttelyssä on teoksia neljältä eri vuosikymmeneltä. Mukaan on valikoitunut teoksia muun muassa graafikon kädenjäljen mukaan. Tästä esimerkkinä vuosilta 2008-2012 useat teokset, joiden kuvista ja graafisesta ilmeestä on vastannut Cvijeta Miljak. KokoTeatteri suosittelee varaamaan aikaa näyttelyyn tutustumiseen, sillä näyttelyssä on esillä myös esitystystaltionteja, kirjoja ja artikkeleita vuosien varrelta. Juhlavuosinäyttelyn ovat kuratoineet teatterinjohtaja Anna Veijalainen sekä pukusuunnittelija Kai Salo. Näyttelyn teknisestä toteutuksesta vastaa Anssi Vättö. “Arkistojen aarteista löytyi uskomaton määrä julisteita, käsiohjelmia, rekvisiittaa, pukuja, esitystaltiointeja, lavasteita ja vaikka mitä. Luvassa on melkoinen nostalgiamatka vuodesta 1997 tähän päivään. Näyttely avaa luonnollisesti KokoTeatterin historiaa, mutta myös laajemmin ajan kuvaa eri vuosikymmeniltä”, kertoo KokoTeatterin johtaja Anna Veijalainen. “Näyttelyä rakentaessa on välillä ollut vaikeaa jättää lukeminen, katsominen ja hypistely kesken. On mahtavaa saada nähdä melkein itsensä ikäisen teatterin historiaa näin kattavasti. KokoTeatterin tuotanto on ollut niin mielenkiintoista, että haluaisin päästä katsomaan nämä kaikki tuotannot heti uudelleen”, kuvailee KokoTeatterin pukusuunnittelija Kai Salo. KokoTeatterin 25-vuotisjuhlavuoden kunniaksi teatterin aulatilat ovat valjastettu näyttelytilaksi. Ensimmäinen KokoGalleryn näyttely avautui helmikuussa esitellen KokoTeatterin taiteilijan Metsälintu Pahkisen tanssiteoksia vuosien varrelta. Kevään toinen näyttely nähtiin huhtikuussa Sarah Kane Tribute -tapahtuman aikana teeman mukaisesti Sarah Kanen esityksiä esitellen. KokoTeatterin juhlavuosinäyttely ilahduttaa teatteriyleisöä aina lokakuun puoliväliin saakka, jonka jälkeen avaamme loppuvuodeksi Helena Kallion näytelmiin perustuvan näyttelyn syksyn pääteoksen Janoavaiset ensi-illan yhteydessä 28.10. Uudenvuodenaattona 31.12. aukeaa Anna Veijalaisen syntymäpäivä- ja taiteilijajuhlanäyttely. Näyttelystä on mahdollisuus nauttia KokoTeatterin esitysten sekä Koko Jazz Clubin konserttien yhteydessä aina tuntia ennen esitystä. Näyttely on maksuton. Tervetuloa tutustumaan näyttelyyn!

View All