top of page

KokoTeatteri vie Lain§uojattomat-festivaalin Iisalmeen 6.-9.6.2024

KokoTeatteri sai ilon ja kunnian ottaa vastaan legendaarisen Lain§uojattomat-festivaalin luotsattavaksi vuonna 2022. Vuoden 2023 Iisalmessa järjestetty festivaali oli järjestyksessään kahdeskymmeneskolmas. Vuonna 2024 Lain§uojattomat-festivaali saapuu jälleen Iisalmeen kesäkuussa.

 

Luvassa on jälleen esittävien taiteiden kirjoa edustavia esityksiä sekä maksutonta oheisohjelmaa. Ohjelmistohakemusten pohjalta rakennettu festivaaliohjelma palvelee varmasti aivan jokaista festarikävijää.
 

Iisalmi on valikoitunut festivaalin vakituiseksi uudeksi kodiksi, sillä KokoTeatterin kanssa tiloja jakava Koko Jazz Club toimii myös Ylä-Savon alueella. "Iisalmessa otettiin Lain§uojattomat-festivaali avosylin vastaan. Sieltä onkin puuttunut esittävien taiteiden ammattifestivaali”, toteaa KokoTeatterin johtaja Anna Veijalainen.
 

KokoTeatteri luo jälleen tukikampanjan kerätäkseen varoja Lain§uojattomat-festivaalille. 

 

KokoTeatteri ei saanut lukuisista hakemuksista huolimatta rahoittajia mukaan tapahtumaa tukemaan. Festivaali on jälleen vuonna 2024 haasteiden edessä, joten kaikki tuki otetaan ilolla vastaan. Tukikapanjaan voi osallistua sekä yksityiset, yhteisöt että yritykset. “Olemme valmiita kaikenlaiselle yhteistyölle”, toteaa Veijalainen. 

 

Festivaalille odotetaan esittävistä taiteista kiinnostunutta tapahtumayleisöä ympäri Suomea. Nyt on aika varata matkat, majoitukset ja liput - Iisalmessa tavataan!

 

Festivaalipassi, jolla näkee kaikki esitykset: 100€

Festivaalin ohjelma julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

 

Lain§uojattomat Iisalmessa

6.-9.6.2024

Nimetön-1.png
No upcoming events at the moment
bottom of page