KOKOTEATTERI-YHDISTY RY

Miina Turunen

Hallituksen puheenjohtaja

Miina Turunen on viimeksi nähty KokoTeatterissa syksyllä 2017 kantaesitetyssä Graham Greenen Jutun loppu näytelmässä. Turunen on KokoTeatterin perustajajäseniä.

Metsälintu Pahkinen

Hallituksen varapuheenjohtaja

Pahkinen näyttelee ja tanssii KokoTeatterin Nostalgia-teoksessa. Pahkinen on KokoTeatterin alkuvuosien aktiivijäseniä ja on aikaisemmin johtanut teatterin tanssiryhmää.

Anna Veijalainen

Hallituksen sihteeri

Veijalainen on KokoTeatterin alkuunpanija, perustajajäsen ja pitkäaikainen johtaja vuodesta 1997 alkaen. Syksyllä 2019 Veijalainen nähdään vuonna 2021 Aktivistinäytelmä 3 ja NSFW esityksissä, joista jälkimmäinen on myös hänen ohjauksensa.

Sami Saikkonen

Hallituksen jäsen

Saikkonen on teatterin pitkäaikainen jäsen ja tehnyt rooleja mm. Sam Shepardin ja Sarah Kanen näytelmissä. Keväällä 2021 Sami on mukana Lucy Kirkwoodin NSFW teoksessa.

Wilma-Emilia Kuosa

Hallituksen varajäsen

Kuosa on aloittanut KokoTeatterissa lapsinäyttelijänä vuonna 2004 teoksessa Kain ja Aabel. Hän on sittemmin mm. luotsannut KokoTeatterin ja Koko Jazz Clubin Jazz & Dance -iltoja sekä valmistanut omia sooloteoksia.

Sesa Lehto

Hallituksen jäsen

Lehto on toiminut KokoTeatterilla niin näyttelijänä kuin ohjaajana vuodesta 2006 alkaen. Viimeksi Lehto nähtiin syksyllä 2019 Luksusmuijat 2 -esityksessä. Keväällä 2021 Lehto on mukana NSFW teoksessa, jossa hän tekee kaksi isoa roolia.

Helena Roivainen

Hallituksen jäsen

Roivainen on KokoTeatterin pitkäaikainen jäsen, joka on tehnyt lukuisiin alkuvuosien teoksiin valosuunnittelun. Roivaisen valotaidetta nähdään Koko Jazz Clubin ja KokoTeatterin Jazz Meets -esityksissä.

Timo Hirvonen

Hallituksen jäsen

Hirvonen on Koko Jazz Clubin perustaja ja klubin toiminnasta vastaava taiteellinen johtaja. Hirvonen on tehnyt useasti musiikkia myös teatterin esityksiin, viimeksi syksyllä 2019 Luksusmuijat 2 -esityksessä sekä 2021 NSFW näytelmässä.

Sonja Sorvola

Hallituksen varajäsen

Sorvola nähtiin viimeksi KokoTeatterin lavalla Broken Hearts Club -musiikkiesityksessä 2018-2019. Sorvolan suomentama Constellations oli KokoTeatterin 20-vuotisjuhlanäytelmä, jossa hän myös näytteli toisen pääroolin.

Yhdistyksen jäsenet 2021

22 henkilöjäsentä, ei yhteisöjäseniä

Virve Balk
Pinja Flink
Minna-Karoliina Heino
Timo Hirvonen
Johanna Hurme
Jenni Juurinen
Helena Kallio
Sanja Kangas
Mia Kivinen
Jere Kolehmainen
Wilma-Emilia Kuosa
Sesa Lehto
Kirsi Marie Liimatainen
Metsälintu Pahkinen
Minna Puolanto
Helena Roivainen
Sami Saikkonen
Sonja Sorvola
Miina Turunen
Varre Vartiainen
Anna Veijalainen
Nina Viitamäki