top of page

TUULETAR 10 - juhlakonsertti

EMMA-palkinto, Game of Thrones, Vain elämää, Tunturin tarina, Presidentin linna ja lukuisia maailman kiertueita – 10 vuotta lauluyhtye Tuulettaren poikkeuksellista tarinaa.

TUULETAR 10 - juhlakonsertti
TUULETAR 10 - juhlakonsertti

Paikka & aika

08 Nov 2022, 19:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

EMMA-palkinto, Game of Thrones, Vain elämää, Tunturin tarina, Presidentin linna ja lukuisia maailman kiertueita – 10 vuotta lauluyhtye Tuulettaren poikkeuksellista tarinaa. Tuuletar on neljän muusikon yhtye, joka on hurmannut niin kuulijat kuin kriitikotkin ympäri maailmaa. Pelkillä äänillään taituroivan yhtyeen käsittämätön menestystarina pitää sisällään toinen toistaan mielenkiintoisempia meriittejä ja saavutuksia.

Rakkaus Suomen kieleen ja kulttuurihistoriaan on kuljettanut Tuuletarta kaikkialle maailman ääriin, ja matkan varrelta on tarttunut mukaan valtaisa määrä kulttuurisia ja musiikillisia vaikutteita.

Kolmatta albumiaan valmisteleva yhtye juhlii syksyllä 10-vuotista taivaltaan juhlakiertueen merkeissä. Konserteissa kuullaan laajasti kappaleita yhtyeen kaikilta julkaisuilta ja myös täysin ennenkuulumatonta materiaalia. Helsingin virallinen juhlakonsertti järjestetään Koko-Teatterissa  ja tässä konserteissa mukana on myös arkistomateriaalia, vierailevia muusikoita ja yllätysnumeroita sekä aulatilaan pystytettävä näyttely. Tule siis paikalle hyvissä ajoin.

Liput

 • Pääsylippu

  €29.50
  Sale ended
 • Eläkeläinen

  €24.50
  Sale ended
 • Opiskelija, työtön

  €19.00
  Sale ended

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page