top of page

Tanssiteatteri Tsuumi: Gritty B & Improvisoidut iltamat

Gritty B on bassotaajuuksien värittämä tanssillinen trippi tyttöyteen ja takaisin. Vahvasti liikkeeseen ja äänen luottava teos rakentuu näyttämölle kahden tanssijan ja sähköbasistin voimin. Tanssintäyteinen ilta jatkuu Improvisoitujen iltamien merkeissä Gritty B:n jälkeen. KokoTeatterissa 13.-14.10.

Tanssiteatteri Tsuumi: Gritty B & Improvisoidut iltamat
Tanssiteatteri Tsuumi: Gritty B & Improvisoidut iltamat

Paikka & aika

14 Oct 2023, 19:00 – 21:30

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Esitykset KokoTeatterissa 13.-14.10.2023.

Voiko keski-ikäinen nainen vielä päivittää kehoidentiteettinsä 2020-luvulle?

Gritty B sukeltaa kriittisesti mutta riemulla disconostalgiaan, aikaan jolloin sosiaalisen median tilalla oli vielä päiväkirja ja vessan seinä. Rauhalan säveltämän ja sanoittaman 1980-90 -lukujen suuntaan nojailevan indie-electronican siivillä tanssitaan tyttöyteen ja takaisin. Gritty B elää ja hengittää vimmaisen 2020-luvun tahtiin, kuin todisteena siitä että nuori ja vanha, mennyt ja tämä hetki, ovatkin ehkä saman asian eri puolia, lopulta vain perspektiivikysymys?

Koreografia ja tanssi Johanna Elovaara ja Reetta-Kaisa Iles

Musiikki Ville Rauhala

Pukusuunnittelu ja lavastus Mirkka Nyrhinen

Teos on Tanssiteatteri Tsuumin ja työryhmän yhteistuotanto.

Tanssintäyteinen ilta jatkuu Improvisoitujen iltamien merkeissä Gritty B -esityksen jälkeen. Improvisoidut iltamat on tanssitaidetta, iltamaperinnettä & elävää musiikkia yhdistävä kokonaisuus, jossa tanssijat & muusikot heittäytyvät hetken vietäviksi kokonaisvaltaisesti ja sydämellä.

Improvisoidut iltamat -esityskokonaisuus yhdistää improvisoidun tanssin ja musiikin suomalaiseen iltamaperinteeseen. Esityksen aikana luodaan useista kohtauksista muodostuva koko illan esitys. Esityksen yhteydessä myös katsojat voivat halutessaan osallistua mukaan tanssiin.

Taiteellinen työryhmä Johanna Elovaara, Sampo Kerola, Hanna Korhonen, Topi Korhonen, Salla Korja, Leena Nordberg, Samuli Nordberg, Hannu Oskala, Petri Prauda, Riikka Puumalainen, Satu Rekola, Patrik Riipinen, Timo Saari, Sini Siipola, Jarno Tastula

Pukusuunnittelu/puvustus Karoliina Koiso-Kanttia

Pukujen ompelija Nina Ukkonen

Liput

 • Pääsylippu

  From €19.00 to €29.50
  Sale ended
  • €29.50
  • €24.50
  • €19.00

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page