top of page

SHOES

SHOES on koreografi Wilma-Emilia Kuosan viides kantaesitys. Esitys ammentaa eri tanssilajeista, populäärikulttuurista ja kengistä, kengistä ja kengistä. Glitterpölyä silmissä, nahkabootseissa ja tolppakorkokengissä sukelletaan karamellisen maailman läpi tanssijuuden ytimeen.

SHOES
SHOES

Paikka & aika

5 more dates

23 Aug 2024, 19:00 – 20:30

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Walk a mile in my -  S H O E S

SHOES on koreografi Wilma-Emilia Kuosan viides kantaesitys. Esitys ammentaa eri tanssilajeista, populäärikulttuurista ja kengistä, kengistä ja kengistä. Glitterpölyä silmissä, nahkabootseissa ja tolppakorkokengissä sukelletaan karamellisen maailman läpi tanssijuuden ytimeen. Esitykset KokoTeatterissa 14.-24.8.

Wilma-Emilia kahlaa teoksessa läpi tanssin historiaa ja tyylilajeja tutkimalla tanssijan suhdetta erilaisiin kenkiin. Jokainen kenkä edustaa omaa tanssitekniikkaansa ja sen vaatimia taitoja. Kengät tuovat esiin matkan, jonka Wilma-Emilia on tehnyt tähän saakka ammattijazztanssijan urallaan.

“Esiintyjän työssä mulle on tuotu erilaisia kenkiä eteen ja kerrottu miten niitä kuuluisi käyttää. Olen totellut ja harjoitellut tinkimättömästi, kunkin projektin ehdoilla, jokaisen kengän ehdoilla. Nyt pääsen haastamaan totuttuja tapoja ja päätän miten minä milläkin kengällä haluan tanssia. Aion polttaa rajat, joilla mua on yritetty kesyttää. Luon nahkani valtakunnaksi, jonka kenkiä hallitsen.” - Wilma-Emilia Kuosa

Teos kysyy kenen kengissä seisot?

Konsepti, koreografi ja tanssi: Wilma-Emilia Kuosa

Dramaturgia: Henry Hanikka

Näyttämötyön ohjaus: Anna Veijalainen

Valosuunnittelu: Pietari Salmi

Äänisuunnittelu: Wilma-Emilia Kuosa & työryhmä

Liput

  • Pääsylippu

    From €19.00 to €29.50
    • €29.50
    • €24.50
    • €19.00

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page