top of page

Shared Space And Things We Need

Jokaisella ajalla on oma kohtalonkysymyksensä. Meidän aikanamme tämä kysymys syntyy ilmastokriisistä, massasukupuutosta ja aikaamme leimaavasta väkivallasta. Esitykset KokoTeatterissa 27.9.- 7.10.2023.

Shared Space And Things We Need
Shared Space And Things We Need

Paikka & aika

07 Oct 2023, 15:00 – 17:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Esitykset KokoTeatterissa 27.9.- 7.10.2023.

Jokaisella ajalla on oma kohtalonkysymyksensä. Meidän aikanamme tämä kysymys syntyy ilmastokriisistä, massasukupuutosta ja aikaamme leimaavasta väkivallasta. Siksi esittävältä taiteelta tulisi odottaa uusia periaatteita, jotka syntyvät tästä kysymyksestä. Tämä teos ehdottaa sellaisiksi jakamista ja vieraanvaraisuutta.

Käsite Avoin teos - Open Score on ohjaaja Sanna Kekäläisen kehittämä metodi ja tekniikka, joka aukaisee perinteisen teoksen suljetun ja sulkeutuneen muodon ja merkityksen. Open Score ei määrittele teoksen muotoa lopullisesti, vaan antaa sen elää ja muuntua erilaisiin tilanteisiin ja ajattelumalleihin, paikkoihin ja tiloihin. Tämä adaptoituminen tarkoittaa vahvasti myös teoksen sisältöä; ei pyritä sulkemaan ympyrää vaan avaamaan se ja näin luodaan teokselle laaja olemassaolo, uusia muotoja ja mahdollisuuksia.

Tässä teoksessa jaettu tila tarkoittaa myös materiaaleja, niiden eloperäisyyttä ja niiden hoivaamista.

Teoksessa olemisen ja ilmaisun tavoilla kysytään mitä on jakaminen ja mitä on vieraanvaraisuus ja myös mitä ovat jakaminen ja vieraanvaraisuus esittävässä taiteessa. Tila ja kokemus on jaettu samalla tavoin kuin maailma on jaettu ja yhteinen.

Käsikirjoitus, ohjaus ja koreografia, tila Sanna Kekäläinen

Esiintyjät ja yhteistyö: Sanna Kekäläinen Leila Kourkia

Lara Müller Jaakko Kulomaa Johanna Rantanen

Esinemaailma (paitsi pressut ja kassit) nabbteeri & Riikka Keränen

Äänisuunnittelu Jaakko Kulomaa

Valosuunnittelu Lauri Sirén

Liput

 • Pääsylippu

  From €19.00 to €29.50
  Sale ended
  • €29.50
  • €24.50
  • €19.00

  Total

  €0.00

  Jaa tämä tapahtuma

  bottom of page