top of page

Mon, 30 Jan

|

Helsinki

Sadinmaan rippikoulu

Kirjailija, entinen pappi ja “pohjoisen poika” Kai Sadinmaa tuo keväällä KokoTeatteriin vuorovaikutuksellisen esitys-keskustelutapahtuman, Sadinmaan rippikoulun, jossa palataan juurille ja päivitetään kristinusko tähän päivään. Tapahtumat KokoTeatterissa 30.1.-10.4.2023.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Sadinmaan rippikoulu

Paikka & aika

30 Jan, 19:00 – 21:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

“Sadinmaan rippikoulussa räjäytetään palasiksi oikeaoppisuuteen tukehtunut kristinusko-linnake ja vapautetaan Henki, Jumala ja Jeesus kirkollisesta pakkopaidastaan.”

Sadinmaan rippikoulu järjestetään viitenä maanantaina kevätkaudella 2023. Ilta alkaa Sadinmaan esityksellä, jonka jälkeen esityksen teemoja käsitellään keskustellen paikalla olevan yleisön kanssa. Illoissa kuullaan myös livemusiikkia, josta vastaa muusikko Veera Railio. KokoTeatterin ravintola palvelee tapahtumien aikana. Tapahtumassa on mahdollisuus osallistua keskusteluun tai vain tulla kuulemaan. Illat antavat mahdollisuuden tulla tutkimaan sisintään, löytämään uutta ja rakentamaan vahvat perustukset horjuvan maailmantilanteen myrskynsilmässä. Illat ovat Teille, etsijöille ja kyselijöille, kirkosta eronneille tai kristinuskosta vieraantuneille.

Kai Sadinmaa

Veera Railio, livemusiikki

Liput

Price

Quantity

Total

 • Pääsylippu

  From €19.00 to €29.50

  From €19.00 to €29.50

  Price option
  Price
  Quantity
  Total

  Pääsylippu

  €29.50

  €29.50

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page