top of page

Sadinmaan rippikoulu

Kirjailija, entinen pappi ja “pohjoisen poika” Kai Sadinmaa tuo keväällä KokoTeatteriin vuorovaikutuksellisen esitys-keskustelutapahtuman, Sadinmaan rippikoulun, jossa palataan juurille ja päivitetään kristinusko tähän päivään. Tapahtumat KokoTeatterissa 30.1.-10.4.2023.

Sadinmaan rippikoulu
Sadinmaan rippikoulu

Paikka & aika

30 Jan 2023, 19:00 – 21:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

“Sadinmaan rippikoulussa räjäytetään palasiksi oikeaoppisuuteen tukehtunut kristinusko-linnake ja vapautetaan Henki, Jumala ja Jeesus kirkollisesta pakkopaidastaan.”

Sadinmaan rippikoulu järjestetään viitenä maanantaina kevätkaudella 2023. Ilta alkaa Sadinmaan esityksellä, jonka jälkeen esityksen teemoja käsitellään keskustellen paikalla olevan yleisön kanssa. Illoissa kuullaan myös livemusiikkia, josta vastaa muusikko Veera Railio. KokoTeatterin ravintola palvelee tapahtumien aikana. Tapahtumassa on mahdollisuus osallistua keskusteluun tai vain tulla kuulemaan. Illat antavat mahdollisuuden tulla tutkimaan sisintään, löytämään uutta ja rakentamaan vahvat perustukset horjuvan maailmantilanteen myrskynsilmässä. Illat ovat Teille, etsijöille ja kyselijöille, kirkosta eronneille tai kristinuskosta vieraantuneille.

Kai Sadinmaa

Veera Railio, livemusiikki

Liput

 • Pääsylippu

  From €19.00 to €29.50
  Sale ended
  • €29.50
  • €24.50
  • €19.00

  Total

  €0.00

  Jaa tämä tapahtuma

  bottom of page