top of page

RUTIMO COLLECTIVE: LEMONS 19.9.

Rutimo Collective on hip hopin liikekielestään tunnistettava kollektiivi, joka edistää katutanssilajien esiintulemista esittävien taiteiden lavoilla.

RUTIMO COLLECTIVE: LEMONS 19.9.
RUTIMO COLLECTIVE: LEMONS 19.9.

Paikka & aika

19 Sept 2021, 16:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Rutimo-kollektiivi lähestyy liikettä, tanssia ja teoksia jäsentensä Hip Hop -tanssitaustan kautta. Kollektiivi pyrkii edistämään katutanssilajien asemaa esittävien taiteiden joukossa ottaen samalla huomioon Hip Hop -kulttuuriin alkuperän ja sille ominaiset ympäristöt. Viedessään teoksia lavalle he pohtivat, miten Hip Hop -kulttuuri asettuu sille vieraaseen ympäristöön, ja pyrkivät niin työtavoissaan kuin valmiissa teoksissa arvostamaan kulttuuria. Esitykset 14.-19.9.2021.

Split it open open o- pen fl-esh is open open o-pen to embrace. Cut open my pulp is out, beautiful, tiny bags of juice. Beautiful tiny bags of juice. Beautiful tiny bags of juice in beautiful formations.

Rutimo-kollektiivi lähestyy liikettä, tanssia ja teoksia jäsentensä Hip Hop -tanssitaustan kautta. Kollektiivi pyrkii edistämään katutanssilajien asemaa esittävien taiteiden joukossa ottaen samalla huomioon Hip Hop -kulttuuriin alkuperän ja sille ominaiset ympäristöt. Viedessään teoksia lavalle he pohtivat, miten Hip Hop -kulttuuri asettuu sille vieraaseen ympäristöön, ja pyrkivät niin työtavoissaan kuin valmiissa teoksissa arvostamaan kulttuuria.

"Lemons" on jatkumoa kollektiivin esikoisteokselle "Peaches". Teoksessa kollektiivi lähestyy naiseuden, kehojen, kosketuksen ja Hip Hop -kulttuurin risteyskohtia. Esiintyjät tarkastelevat omia suhteitaan cis-naisina kosketukseen, sen konteksteihin, mielikuviin ja normeihin. Miten koskemme itseämme? Millaista kehollisuutta ja liikettä syntyy kosketuksesta.

Rutimo Collective: Lemons

Mikä on kosketuksen merkitys yhteiskunnassamme?

Työryhmä

Koreografia: Kaisa Nieminen yhdessä esiintyjien kanssa

Tanssijat: Huong Hoang, Lilli Huttula, Hanna Kortelainen ja Sini Tuominen

Äänisuunnittelu: Sebastian Kurtén

Valosuunnittelu: June Horton-White

Tuottaja: Johanna Hurme

Kiitokset: Marika Peura, Vanessa Virta, Vantaan katutanssiyhdistys

Liput

 • Pääsylippu

  €29.50
  Sale ended
 • Alennusryhmä 1

  Eläkeläinen

  €24.50
  Sale ended
 • Alennusryhmä 2

  Opiskelija, työtön, varusmies, siviilipalvelusmies

  €19.00
  Sale ended

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page