top of page

Fri, 24 Feb

|

Helsinki

Runsauden pula

Runsauden pula on koreografi-tanssijoiden Lauri Lohen ja Iiro Wuolleen yhteistyö. Tanssiteoksen kantava teema on runsaus - sen käsittämättömyys, kauheus ja kauneus. Teoksessa yhdistyvät breaking, popping ja whacking -tanssilajien liikekieli sekä tanssiteatteri. Esitykset 22.-24.2.2023.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Runsauden pula

Paikka & aika

24 Feb, 19:00 – 21:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Teoksen maailmassa tapahtumia tarkkaillaan galaksien välisen Runsauden Pula -huoltoaseman ja sekatavarakaupan silmin. Yleisö kutsutaan pysähdykselle Runsauden Pulaan seuraamaan huoltoaseman sisälleen kätkemää paljoutta; sen lävitse kulkevien hahmojen moninaisuutta, heidän salaisimpia toiveitaan, pelkojaan, ilojaan ja haasteitaan. Teos lähestyy runsauden teemaa puvustus, liike sekä äänimaailma koreografisina pääelementteinään. Runsauden Pula tarjoaa katsojalle moniaistillisen elämyksen, joka kutsuu leikkisästi syleilemään paljoutta ympärillämme, itsessämme sekä muissa. Teos on kevyesti osallistava, mutta osallistuminen on vapaaehtoista ja osallistaviin osioihin voi osallistua omin valmiuksin. Teos soveltuu kaiken ikäisille.

Konsepti, koreografia, tuotanto ja esiintyjät - Lauri Lohi & Iiro Wuolle Äänisuunnittelu - Sebastian Kurtén Pukusuunnittelu - Autuas Ukkonen & Nour Ainasoja Valosuunnittelu - Rauli Katajavuori Valokuvaus - Anna Poleteli

Liput

Price

Quantity

Total

 • Pääsylippu

  From €19.00 to €29.50

  From €19.00 to €29.50

  Price option
  Price
  Quantity
  Total

  Pääsylippu

  €29.50

  €29.50

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page