top of page

Pulkkinen Live 2

Koe lähietäisyydeltä sumeilematta ovellaan seisova Pulkkinen sekä hänen ylväs paljashipiäinen vulkaaninen alkuvoimainen olemuksensa, ilman ainuttakaan harha-askelta poispäin miehisyyden lähteiltä. Pulkkiseen ei ajan hammas iske. Esitykset KokoTeatterissa 2.9. ja 28.10.2023.

Pulkkinen Live 2
Pulkkinen Live 2

Paikka & aika

28 Oct 2023, 19:00 – 21:00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Pulkkinen Live 2 esitykset 2.9. ja 28.10. klo 19 

Pulkkinen Live 1 esitykset 1.9. ja 27.10. klo 19

HUOM! Voit ostaa kahden esityksen sarjalipun 50€, jolla pääset näkemään molemmat Pulkkinen Live -esitykset. Osta sarjalippu Pulkkinen Live 1 -tapahtumasta TÄÄLTÄ.

Hyvät naiset ja herrat! Pulkkinen live 2 tömäyttää klassikkosarjan hahmot elävänä lavalle koko komeudessaan. Sketseissä radiotoimittaja Osmo, nyrkkeilijä, kopiovastaava, äänimies Esko ja Sauli. Nyt ollaan asian ytimessä! Heitä vapaalle ja anna tyrän rytkyä. Nauti Pulkkisesta livenä! Sä olet ansainnut sen, sä olet sen arvoinen.

Pulkkinen on alun perin 1999-2002 -vuosina televisiossa esitetty Jari Salmen ja Juha Jokelan käsikirjoittama sketsisarja, joka tunnetaan rohkeasta ja ronskista huumoristaan. Pulkkinen Live on suosiota vuodesta 2017 niittänyt teatteriesitys, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut alkuperäissarjasta tuttu Jari Salmi. Näyttelijöinä toimivat Jari Salmi ja Teemu Koskinen.

Nimihahmo Pulkkinen on outo, paidaton kaveri, jonka sanonnat "Älä häslää" ja "Nyt olet asian ytimessä" ovat jääneet elämään. Muita mieleenpainuvia hahmoja ovat Elvistä ihannoiva radiotoimittaja Osmo, kiukkuinen äänimies Esko sekä toimistomaailmasta tutut tyypit kuten pöydän takaa huuteleva konsernijohtaja, äkkipikainen kopiovastaava ja pikapalavereita vaativa kontrollifriikki Mauri. Ihmisyyden eri puolia ja ihmisten omintakeisia selviytymiskeinoja kuvaavista hahmoista jokainen löytää palan itseään.

*Sisältövaroitus: Esitys sisältää aikansa ilmaisutapoja, joita ei nykyaikana käytettäisi*

Kesto n. 2h, sis väliajan

”Uuden Pulkkisen sketsit ja tekstit ovat elävinä ihailtavaa surrealismia. Salmi osaa kirjoittaa, eikä mies ole pidätellyt älyttömyyskynäänsä, mikä on hyvä. Juuri tätä Pulkkiselta kaipaankin.” – Aamulehti

”Näyttelijänä Jari Salmi on entisensä – nopea reaktioissaan ja eleissään, aito Pulkkinen.”

– Tamperelainen

Lavalla Jari Salmi ja Teemu Koskinen

Liput

 • Pääsylippu

  From €19.00 to €29.50
  Sale ended
  • €29.50
  • €24.50
  • €19.00

  Total

  €0.00

  Jaa tämä tapahtuma

  bottom of page