top of page

PRIDEVIIKON TAIDENÄYTTELY: SantiYago - Rainbow Revolution 2024

Santiyago Delgado on 29-vuotias Helsingissä syntynyt ammattikuvanveistäjä. Hänen taiteessaan elää teemoina luonto, mytologia, kehon positiivisuus ja mielenterveys.

PRIDEVIIKON TAIDENÄYTTELY: SantiYago - Rainbow Revolution 2024
PRIDEVIIKON TAIDENÄYTTELY: SantiYago - Rainbow Revolution 2024

Paikka & aika

24 Jun 2024, 18:00 – 28 Jun 2024, 22:00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Santiyago Delgado on 29-vuotias Helsingissä syntynyt ammattikuvanveistäjä. Hänen taiteessaan elää teemoina luonto, mytologia, kehon positiivisuus ja mielenterveys. Lyhyen uransa aikana Santiyago Delgado on jo vaikuttanut taidealaan toimimalla Suomen Kuvanveistäjäliiton hallituksen jäsenenä ja rakentanut nimeään ympäri maailmaa, erityisesti homokulttuurissa. Tänä päivänä Santiago Delgado asuu Joutsan metsissä miehensä kanssa, missä hän luo jatkuvalla motivaatiolla uusia teoksia. Tulevia näyttelyitä ovat Haihatuksen kesänäyttely, Pride-viikon koko teatterinäyttely ja Tom of Finland -ryhmän näyttely. Kesän huipennus on hänen oman ympäri maailman taidegalleriansa, Tapio, avaaminen Saintdeco-taidetilassa metsässä.

Näyttelyn avajaiset maanantaina 24.6. klo 18:00. Vapaa pääsy. 

Ti-Pe näyttely on nähtävissä KokoTeatterilla tapahtuvan muun ohjelmiston ohessa. Ovet yleisölle aukeavat päivittäin klo 18:00. 

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page