top of page

NINA VIITAMÄKI: SEINÄÄ TUIJOTTAVAT NAISET 28.8.

Nina Viitamäen tanssiteos Seinää tuijottavat naiset on kahden tanssijan duetto. Esitys maalaa KokoTeatterin lavalle mielikuvitusmaailman, joka sallii unohtaa turhan tärkeilyn ja järkeilyn.

NINA VIITAMÄKI: SEINÄÄ TUIJOTTAVAT NAISET 28.8.
NINA VIITAMÄKI: SEINÄÄ TUIJOTTAVAT NAISET 28.8.

Paikka & aika

28 Aug 2021, 19:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Nina Viitamäen tanssiteos Seinää tuijottavat naiset on kahden tanssijan duetto. Esitys maalaa KokoTeatterin lavalle mielikuvitusmaailman, joka sallii unohtaa turhan tärkeilyn ja järkeilyn. Esitys kutsuu kaikkia tanssista sekä äänen ja liikkeen yhteydestä kiinnostuneita irrottautumaan arjen odotuksista.

Omiin ajatuksiinsa uppoaminen, mielikuvituksen maisema verkkokalvoilla, haaveilu, jumittaminen – tunnistettavalla ilmiöllä on monia nimiä. Viitamäki on työstänyt teosta hetkessä koreografioimalla eli ilman etukäteen suunnittelua. Teos lupaa auttaa myös katsojia irrottautumaan arjen odotuksista ja sallimaan omat mielipuolisuutensa. Tanssiteos sisältää monimuotoista liikekieltä, välitöntä vuorovaikutusta yleisön kanssa, puhetta, laulua ja ääntelyä. Teokseen valikoitunut musiikki luo erilaisia tunnelmia sekä rytmittävät tanssijoiden liikettä. Musiikkina kuullaan muun muassa Kate Bushia ja White Stripesia. Seinää tuijottavat naiset Irrottaudu arjen odotuksista ja heittäydy mielikuvitusmaailmaan

Esiintyjät 

Nina Viitamäki ja Satu Rekola Valosuunnittelu 

Liisa Kyrönseppä Äänisuunnittelu 

Johanna Storm

Kuva: Heidi Bergström

Liput

 • Pääsylippu

  €29.50
  Sale ended
 • Alennusryhmä 1

  Eläkeläinen

  €24.50
  Sale ended
 • Alennusryhmä 2

  Opiskelija, työtön, varusmies, siviilipalvelusmies

  €19.00
  Sale ended

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page