top of page

Näyttämö on sinun ja lasten

Näyttämö on sinun ja lasten -esitystapahtuma on ainutlaatuinen taidekylpy ja KokoTeatterin juhlavuoden maksuton syntymäpäivälahja kaikille esittävien taiteiden ystäville. Tule mukaan koko perheen kanssa sunnuntaina 6.3. klo 14. Ei ikärajoituksia. Ilmoittaudu mukaan: bookings@kokoteatteri.fi

Näyttämö on sinun ja lasten
Näyttämö on sinun ja lasten

Paikka & aika

06 Mar 2022, 14:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Luvassa on aisteja hivelevä kokonaisuus musiikin, tanssin ja teatterin parissa koko perheelle. Paikkoja on rajoitetusti. Ennakkoilmoittautuminen vaaditaan osoitteeseen: bookings@kokoteatteri.fi 

KokoTeatterin tila muutetaan usean eri tapahtumapisteen näyttämöksi. Perheet saapuvat teatterille, ja heidät kuljetetaan n. 60 min. kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Pisteille saavutaan pienessä ryhmässä, mutta kokonaisuus sisältää myös oman perheen kesken koettavia taidetuokioita. Tapahtumassa osallistujat kulkevat eri tilojen kautta teatterin läpi osallistuen tavalla, jonka kokee itselleen sopivaksi. Katsoja on tapahtumassa osallistuja, esittävä taide tapahtuu esiintyjien kanssa vuorovaikutuksessa.

Esityskokonaisuus on mahdollista järjestää esteettömästi. Kaikki mitä tilanteessa koetaan, jää tilaan. Esitystapahtumaa ei kuvata tai taltioida.

Tervetuloa irtautumaan arjesta ja rentoutumaan taiteen äärellä!

Näyttämö on sinun ja lasten sunnuntaina 6.3. klo 14. 

Ilmoittautuminen: bookings@kokoteatteri.fi 

Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä seurueenne/perheenne koon. 

Näyttämö on sinun -esitystapahtuma on osana Lain§uojattomat Warm Up -tapahtumaa, jota vietetään 4.-6.3. KokoTeatterissa. Katso koko tapahtuman ohjelma täältä.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page