top of page

Wed, 24 May

|

Helsinki

Näyttämö on sinun

Esityskonsepti on aikuisten taideseikkailu, jossa osallistujia kuljetetaan noin tunnin kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Seikkailu on monitaiteellinen teatteriseremonia, jossa voi rentoutua katsomaan tai osallistua sen verran kuin itselle sopii. Näyttämö on sinun -tapahtuma 24.5.2023.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Näyttämö on sinun

Paikka & aika

24 May, 19:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Esityskonsepti on aikuisten taideseikkailu, jossa osallistujia kuljetetaan noin tunnin kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Seikkailu on monitaiteellinen teatteriseremonia, jossa voi rentoutua katsomaan tai osallistua sen verran kuin itselle sopii. Luvassa on aisteja hivelevä kokonaisuus musiikin, tanssin ja teatterin parissa. Osallistuja on positiivisen huomion keskipisteenä. Näyttämö on sinun -tapahtuma 24.5.2023.

KokoTeatterin tila muutetaan usean eri tapahtumapisteen näyttämöksi. Osallistujat saapuvat teatterille, ja heidät kuljetetaan n. 60 min. kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Pisteille saavutaan pienessä ryhmässä, mutta kokonaisuus sisältää myös yksin/omassa seurueessa koettavia tuokioita.   Esityksessä kuljetaan portaita. Esityskokonaisuus on mahdollista järjestää esteettömästi. Jos haluat esteettömän kokemuksen olethan yhteydessä suoraan toimistoon: toimisto@kokoteatteri.fi  Kaikki mitä tilanteessa koetaan, jää tilaan. Esitystapahtumaa ei kuvata tai taltioida.  Tule yksin tai yhdessä. Paikkoja on rajoitetusti.

Näyttämö on sinun -tapahtuman työryhmä koostuu vaihtuvasti KokoTeatterin henkilökunnasta.

Liput

Price

Quantity

Total

 • Pääsylippu

  From €10.00 to €15.00

  Ovet aukeavat 15min ennen tapahtuman alkua

  From €10.00 to €15.00

  Price option
  Price
  Quantity
  Total

  Pääsylippu

  €15.00

  €15.00

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page