top of page

Sat, 04 Feb

|

Helsinki

Miesviikko: Mitä mies miettii?

KokoTeatterin - kerrasta jo perinteeksi muodostunut - miehisyyttä tarkasteleva esityssarja tulee jälleen! Luvassa ajankohtainen katsaus miehenä olemiseen, tabujen rikkomista ja rankkaa huumoria. Esitykset 3.-4.2.2023.

Lipunmyynti on suljettu
Katso muita tapahtumia
Miesviikko: Mitä mies miettii?

Paikka & aika

04 Feb, 19:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Teatterikone: Mitä mies miettii?

Teatterikoneen uutuusnäytelmä Mitä mies miettii, avaa katsojalle näkymän miehen pään sisälle. Lavalla on kaksi miestä, hiljaisuutta ja paljon puhetta. Aaro Vuotila ja Jussi Helminen ovat itse käsikirjoittaneet teoksen. Nähtyäsi tämän, tiedät mitä mies miettii.

Miehistä kuvastoa täydentävät myös Marianna Hautsalon upeat valokuvat.

“Miehinen energia voi suuntautua tuhoamiseen tai suojelemiseen. Kumpaan vain tilanteen mukaan. Mutta mitä jos suojelija tuhoaa itsensä? Miksi mies on heikko ja mikä tekee miehestä vahvan?”

Huom! Ovet aukeavat poikkeuksellisesti klo 18:30

Miesviikko

KokoTeatterin - kerrasta jo perinteeksi muodostunut - miehisyyttä tarkasteleva esityssarja tulee jälleen! Luvassa ajankohtainen katsaus miehenä olemiseen, tabujen rikkomista ja rankkaa huumoria. Esitykset 3.-4.2.2023.   KokoTeatterin kevätohjelmistossa näemme esityssarjan, jossa kahden päivän aikana nähdään kolme miehisyyttä tarkastelevaa esitystä. Esityssarjan avaa perjantaina 3.2. Timo Lavikaisen ja Pasi Karpin 80-luvun komediaklassikkoon perustuva Mies Miehelle. Lauantain 4.2. päivän avaa Tatu Mönttisen monologiteos Jackpot, joka on näytelmä rahapeliriippuvuudesta. Lauantaina illalla nähdään Teatterikoneen tuottama uutuusteos Mitä mies miettii? Esityksiin voi ostaa myös sarjalipun 60€, jolla pääsee näkemään kaikki kolme näytelmää.

Mies miehelle 3.2. klo 19

Jackpot 4.2. klo 14

Mitä mies miettii? 4.2. klo 19

Esityksiin voi ostaa myös sarjalipun 60€

Liput

Price

Quantity

Total

 • Pääsylippu

  From €19.00 to €60.00

  From €19.00 to €60.00

  Price option
  Price
  Quantity
  Total

  Pääsylippu

  €29.50

  €29.50

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page