top of page

Miesviikko: Jackpot

KokoTeatterin - kerrasta jo perinteeksi muodostunut - miehisyyttä tarkasteleva esityssarja tulee jälleen! Luvassa ajankohtainen katsaus miehenä olemiseen, tabujen rikkomista ja rankkaa huumoria. Esitykset 3.-4.2.2023.

Miesviikko: Jackpot
Miesviikko: Jackpot

Paikka & aika

04 Feb 2023, 14:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Jackpot

Tatu Mönttisen ohjaama ja näyttelemä Jackpot on aito ja riisuttu todellisuus rahapeliriippuvuudesta, joka herättää toivoa. Se saa temmattua katsojansa mukaansa pohtimaan peliriippuvuuden matkaa yhdessä vuorovaikutteisesti näyttelijän kanssa.

Näytelmä perustuu kolmen henkilön tositarinoihin, jotka ovat kokeneet jopa traagisen rahapelien imun. Esityksessä kolme tarinaa kietoutuu taidokkaasti yhdeksi ja herää henkiin fiktiivisen Esko-hahmon tarinaksi.

“Vaikka häpeä olisi suuri, on tärkeää puhua ja olla avoin, on sitten läheisellä tai itsellä rahapeleistä johtuvia ongelmia.”

Miesviikko

KokoTeatterin - kerrasta jo perinteeksi muodostunut - miehisyyttä tarkasteleva esityssarja tulee jälleen! Luvassa ajankohtainen katsaus miehenä olemiseen, tabujen rikkomista ja rankkaa huumoria. Esitykset 3.-4.2.2023.   KokoTeatterin kevätohjelmistossa näemme esityssarjan, jossa kahden päivän aikana nähdään kolme miehisyyttä tarkastelevaa esitystä. Esityssarjan avaa perjantaina 3.2. Timo Lavikaisen ja Pasi Karpin 80-luvun komediaklassikkoon perustuva Mies Miehelle. Lauantain 4.2. päivän avaa Tatu Mönttisen monologiteos Jackpot, joka on näytelmä rahapeliriippuvuudesta. Lauantaina illalla nähdään Teatterikoneen tuottama uutuusteos Mitä mies miettii? Esityksiin voi ostaa myös sarjalipun 60€, jolla pääsee näkemään kaikki kolme näytelmää.

Mies miehelle 3.2. klo 19

Jackpot 4.2. klo 14

Mitä mies miettii? 4.2. klo 19

Esityksiin voi ostaa myös sarjalipun 60€

Liput

 • Pääsylippu

  From €19.00 to €60.00
  Sale ended
  • €29.50
  • €24.50
  • €19.00
  • €60.00

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page