top of page

LAFKA @ KokoTeatteri

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan.

LAFKA @ KokoTeatteri
LAFKA @ KokoTeatteri

Paikka & aika

30 Jan 2024, 18:00 – 20:00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

LAFKA @ KokoTeatteri 2024 9.1. / 16.1. / 23.1. / 30.1. / 6.2. / 13.2. Liput: https://www.levoteatteri.fi/

9.1. "Mikä helvetin Daddy Issues" Mahls Väinö Honkanen ja Valtio

16.1. Vlad the Slayer Huomiobalsami Dänkki Briha

23.1. Eesa Sini Sax Hugo Cajan

30.1. Natalia Karjalainen Acapellet Onni Rajaniemi

6.2. Santerin Suosikit TBA

13.2. "good game"/"hyvä peli" Usva Mariuksen vallankumous

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä, joiden ääreen katsojat ja esiintyjät palaavat kerta toisensa jälkeen.

Esteettömyys LAFKA nähdään KokoTeatterin alakerrassa. Alakertaan on esteetön kulku matalalla kynnyksellä, mutta WC tilat sijaitsevat yläkerrassa jonne pääsee esteettömästi vain ulkokautta. Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa. Lisätietoja KokoTeatterin esteettömyydestä: www.kokoteatteri.fi/esteettömyys

Tarjoilut KokoTeatterin laadukas aulabaari tarjoilee asiakkaita alakerrassa koko klubi-illan ajan!

Kesto Illat alkavat klo 18:00 ja kestävät n. 2h esitysten määrästä ja pituudesta riippuen

Saapuminen KokoTeatteri sijaitsee osoitteessa Hämeentie 3. Paikalle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla saapumisessa pyydämme huomioimaan parkkipaikkojen rajallisen määrän alueella sekä mahdolliset työmaista johtuvat liikennejärjestelyt. Lisätietoja: https://www.kokoteatteri.fi/saapuminen

Saavutettavuusliput vähävaraisille Kaikkiin LAFKA-iltoihin on tarjolla rajoitettu määrä saavutettavuuslippuja vähävaraisille. Voit lunastaa itsellesi yhden ilman sen suurempia selvityksiä sähköpostitse levoteatteri@gmail.com. Me uskomme tarpeesi todelliseksi.

Tervetuloa Lafkaan!

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page