top of page

LAFKA 31.10. Keskiluoman Jaakko / Mardi Tickle / Eino & Koskettajat Duo / TBA

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Tällä kertaa LAFKA vierailee KokoTeatterin tiloissa!

LAFKA  31.10. Keskiluoman Jaakko / Mardi Tickle / Eino & Koskettajat Duo / TBA
LAFKA  31.10. Keskiluoman Jaakko / Mardi Tickle / Eino & Koskettajat Duo / TBA

Paikka & aika

31 Oct 2023, 18:00

Helsinki, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Levoteatterin afterworklubit alakerrassa ovat kuratoituja esityskokonaisuuksia, joissa katsoja voi tulla uuden äärelle, fiilistelemään vanhaa tai tutustumaan tuntemattomaan. Noin kaksi tuntia kestävät klubi-illat ovat esiintyjien leikkikenttiä, joiden ääreen katsojat palaavat kerta toisensa jälkeen. Tällä kertaa LAFKA vierailee KokoTeatterin alakerrassa

(Huom. esitykset eivät ole listattuna esiintymisjärjestyksessä. Klubi-illat ovat kuratoituja kokonaisuuksia, joiden esiintymisjärjestys paljastuu vasta paikalle saapuessa. Suosittelemme siis tulemaan ajoissa jos mielit nähdä kaikki illan esiintyjät!)

Keskiluoman Jaakko

Moon Keskiluoman Jaakkoo. Tervetuloa kuuntelemaha Etelä-Pohojalaasesta elokuvataiteen yhyristyksestä NUFFIsta, sen toiminnasta ja tavootteista sekä suunnitteilla olevasta Nurmoo Film Festivaalista, josta tuloo muuten ylihianommat ku Lapualla. Tilaasuures kysymykset ja keskustelu ovat tervetullutta, samoon voin tulla esitelmöimähän NUFFIsta muuallekkin eli maharolliset keikkapyynnöt (tai liittymiset yhyristyksen jäseneksi tai kökkään ilimoottautuminen) osootteeseen stieve.priest89@gmail.com

Oikiasti. Tilaasuus max 30 min. Tervetuloa.

Keskiluoman Jaakkoo on kiertävä monologiesitys, joka kuuluu näyttelijä Kristiina Karhun taiteelliseen ohjelmistoon.

Mardi Tickle

Rokkia ilman kitaraa! Mardi Tickle on helsinkiläinen laulaja/lauluntekijä, jonka musiikkia voisi kuvailla soulin ja glam rockin glitterilotulitukseksi. Vuodesta 2018 alkaen musiikkia tehnyt artisti julkaisee seuraavan singlensä marraskuussa. LAFKA-klubin lavalle Mardi Ticklen kanssa nousee rumpali ja basisti. Yhdessä he soittavat niin energisesti, ettei kenenkään jalka voi olla vipattamatta musiikin tahtiin!

Eino & Koskettajat Duo

Eino & Koskettajat Duo tuo tiivistetty versio tamperelais-helsinkiläisestä Eino & Koskettajat -yhtyeestä. Musiikillinen anti on äkkiväärää pop rockia, jonka tarttuvista melodioista ja ovelista sointukierroista kuulee rakkauden niin The Beatlesiin, Rauli Badding Somerjokeen, The Doorsiin ja Queeniin.

Kaksikko on rakentanut mielenkiintoisen kokonaisuuden soitinarsenaalistaan, joka ei kalpene täysmittaisen bändinkään rinnalla.

"Jos keksit jotain hyvää sanottavaa rumpukoneesta, synabassosta, bassosta, keytarista, kiipparista ja taustanauhasta, niin ne saa sotkee sisään siihen meidän kuvaukseen", Eino Matsi kommentoi tarkennusta kysyttäessä.

TBA

Illan neljäs esitys ilmoitetaan pian!

Esteettömyys

LAFKA nähdään KokoTeatterin alakerrassa. Alakertaan on esteetön kulku matalalla kynnyksellä, mutta WC tilat sijaitsevat yläkerrassa jonne pääsee esteettömästi vain ulkokautta. Henkilökunta ohjeistaa tarvittaessa. Lisätietoja KokoTeatterin esteettömyydestä: www.kokoteatteri.fi/esteettömyys

Tarjoilut

KokoTeatterin laadukas aulabaari tarjoilee asiakkaita alakerrassa koko klubi-illan ajan!

Kesto

Illat alkavat klo 18:00 ja kestävät n. 2h esitysten määrästä ja pituudesta riippuen

Saapuminen

KokoTeatteri sijaitsee osoitteessa Hämeentie 3. Paikalle on helppo saapua julkisilla kulkuvälineillä. Omalla autolla saapumisessa pyydämme huomioimaan parkkipaikkojen rajallisen määrän alueella sekä mahdolliset työmaista johtuvat liikennejärjestelyt. Lisätietoja: https://www.kokoteatteri.fi/saapuminen

Saavutettavuusliput vähävaraisille

Kaikkiin LAFKA-iltoihin on tarjolla rajoitettu määrä saavutettavuuslippuja vähävaraisille. Voit lunastaa itsellesi yhden ilman sen suurempia selvityksiä sähköpostitse levoteatteri@gmail.com. Me uskomme tarpeesi todelliseksi.

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page