top of page

Huomenta Rakkaani

Tässä parisuhdesopassa on lusikoitavaa kaikille, jotka ovat parisuhteessa tai ovat olleet joskus parisuhteessa, suunnittelevat sellaiseen päätyvänsä tai ovat päättäneet ettei koskaan enää. Esitykseen myydään imelää romantiikkapakettia!

Huomenta Rakkaani
Huomenta Rakkaani

Paikka & aika

1 more dates

07 Dec 2024, 14:00 – 15:30

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Huomenta rakkaani

Parisuhdesoppa, jossa on lusikoitavaa kaikille

"Työpaikat, asunto, auto ja kesämökki. Reijolla ja Raijalla on elämä kunnossa. Rakkauttakin riittää. Taas on talvi tehty töitä ja edessä on viiden viikon vapaus: Kesäloma. Viisi viikkoa ilman aikatauluja; vapaana vastuista ja velvollisuuksista. Vain rauhallista yhdessä oloa ilman stressiä ja kiirettä… Mökille lähtö saa kuitenkin yllättäviä käänteitä kun rouva saapuu kotiin lähikaupasta...” Esitykset KokoTeatterissa 7.12. klo 14 & 19.

Tässä parisuhdesopassa on lusikoitavaa kaikille, jotka ovat parisuhteessa tai ovat olleet joskus parisuhteessa, suunnittelevat sellaiseen päätyvänsä tai ovat päättäneet ettei koskaan enää.

Rooleissa: Ola Tuominen, Lotta Ansakorpi

Käsikirjoitus: Manu Havisalmi, Lotta Ansakorpi, Ville Virkkunen

Esitykseen myydään imelän siirappista romantiikkapakettia, joka kruunaa teatterielämyksen! Paketti sisältää teatterilipun, runsaan teemanmukaisen napostelulautasen, lasillisen kuohuvaa sekä yllätyslahjan. Romantiikkapaketti early bird -hintaan 49€/hlö.

Liput

 • Pääsylippu

  From €19.00 to €29.50
  • €29.50
  • €24.50
  • €19.00
 • Romantiikkapaketti

  Paketti sisältää teatterilipun, teemanmukaisen napostelulautasen, lasillisen kuohuvaa sekä yllätyslahjan.

  €49.00

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page