top of page

HKO & Raekallio Corp: Varjoja, kaikuja

Helsingin kaupunginorkesterin muusikoiden ja Raekallio Corp:in tanssijoiden kolmen viikon yhteistyöjakson aikana seitsemän muusikkoa ja neljä tanssijaa jakavat osaamistaan ja kehittävät yhteistä kuuntelua ja kehollista havainnointia. Projektin vetää ohjaaja-koreografi Valtteri Raekallio.

HKO & Raekallio Corp: Varjoja, kaikuja
HKO & Raekallio Corp: Varjoja, kaikuja

Paikka & aika

12 Apr 2024, 19:00 – 21:00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

HKO:n muusikoiden ja Raekallio Corp:in tanssijoiden laboratorio: Varjoja, kaikuja

Helsingin kaupunginorkesterin muusikoiden ja Raekallio Corp:in tanssijoiden kolmen viikon yhteistyöjakso huipentuu perjantaina 12.4. klo 19 KokoTeatterissa esitettävään Varjoja, kaikuja -teokseen. Jakson aikana seitsemän muusikkoa ja neljä tanssijaa jakavat osaamistaan ja kehittävät yhteistä kuuntelua ja kehollista havainnointia. Projektin vetää ohjaaja-koreografi Valtteri Raekallio.

Helsingin kaupunginorkesterista mukana ovat muusikot Teija Kivinen, viulu, Satu Savioja, viulu, Atte Kilpeläinen, alttoviulu, Ulla Knuuttila, alttoviulu, Lotta Poijärvi-Suomalainen, alttoviulu, Mariette Reefman, alttoviulu ja Tuomo Matero, kontrabasso.

Raekallio Corp:ista mukana ovat tanssijat Annamari Keskinen, Natasha Lommi, Elke Schroeder ja Eero Vesterinen. Varjoja, kaikuja -teoksen valosuunnittelusta vastaa Jukka Huitila.

Varjoja, kaikuja -teos perjantaina 12.4.klo 19 KokoTeatterissa (Hämeentie 3, 00530 Helsinki). Liput 10 €, kokoteatteri.fi/lippukauppa. Esityksen jälkeen yleisö on tervetullut tapaamaan työryhmää ja keskustelemaan taiteiden välisestä yhteistyöstä.

Liput

 • Pääsylippu

  Sold Out
  • €10.00
  • Kutsuvieraslippu

   Lipun lunastajan tulee tarvittessa todistaa oikeutensa kutsuvieraslippuun esittämällä kutsun

   €0.00
   Sale ended

  Total

  €0.00

  Jaa tämä tapahtuma

  bottom of page