top of page

Äänetär -loitsurunokonsertti

Laulukollektiivi Sabrina ja Saarten tytärten ja lavarunoilijan Jonna Nummela / Nihkee Akka sanoittama ja säveltämä Äänetär-loitsurunokonsertti on määritelmiä väistävää, feminististä ja monitaiteista kansantaidekapinaa.

Äänetär -loitsurunokonsertti
Äänetär -loitsurunokonsertti

Paikka & aika

30 Nov 2024, 19:00 – 20:00

KokoTeatteri, Hämeentie 3, 00530 Helsinki, Finland

Tietoa tapahtumasta

Äänetär -loitsurunokonsertti

Laulukollektiivi Sabrina ja Saarten tytärten ja lavarunoilijan Jonna Nummela / Nihkee Akka sanoittama ja säveltämä Äänetär-loitsurunokonsertti on määritelmiä väistävää, feminististä ja monitaiteista kansantaidekapinaa. Esityksessä tuoreeseen kuoromusiikkiin ja loitsurunoihin yhdistyy draamallisuus ja visuaalisuus. Konsertti KokoTeatterissa 30.11.

Esitys muodostuu uusien kalevalamittaan kirjoitettujen modernien loitsujen ja äänimaisemien, feministisen lavarunouden sekä yhdessä esitettävien arkaaisten runolaulujen ja paimenkutsujen vuoropuhelusta.

Teoksen tilasuunnittelusta vastaa valokuvaaja-visualisti Suvi Sievilä. Äänetär kutoo yhtäläisyyksiä tämän päivän esittävän runouden ja muinaissuomalaisten loitsurunojen välille, osoittaen kuinka ääntään normista poiketen käyttävä yksilö on aina ollut yhteiskunnassa päänvaiva ja muutosvoima: noita, akka ja agitaattori.

Esityksen kesto on noin 60 minuuttia, ei väliaikaa. 

Esitys sisältää voimakasta ääntä.

Liput

  • Pääsylippu

    From €19.00 to €29.50
    • €29.50
    • €24.50
    • €19.00

Total

€0.00

Jaa tämä tapahtuma

bottom of page