top of page

Sisareni

Lauri Nurksen ohjaama Sisareni on kertomus kahdesta sisaruksesta. Lavalla näyttelevät Lotta Lindroos ja Tuuli Mattila. Esitykset KokoTeatterissa 9.-23.5.2023.

Esitys on kasvutarina, jossa äidin kuolema yhdistää etäälle toisistaan joutuneet sisarukset. Näytelmä sijoittuu Vantaan kaupungin vuokra-asunnossa olevaan lapsuudenkotiin, jossa sisarukset käyvät läpi mennyttä ja tulevaa, avaavat ajatuksiaan peloista ja toiveista samalla, kun he pakkaavat äidin muistoa pois. Intiimi tila pakottaa sisarukset lähelle toisiaan.

Sisareni on kahden näyttelijän komedia, jonka on käsikirjoittanut Tuuli Mattila ja ohjaajana toimii Lauri Nurkse. Lavalla näyttelevät Tuuli Mattila ja Lotta Lindroos.

Näyttelijä ja käsikirjoittaja Tuuli Mattila on näytellyt suomalaisissa tv-sarjoissa. Mattila näyttelee nuoremman sisaren roolissa ja vanhemman sisaruksen roolissa nähdään kokenut ja karismaattinen Lotta Lindroos. Lotta on tuttu niin ikään teatterin lavoilta kuin suomalaisista elokuvista ja tv-sarjoistakin. Lauri Nurkse on viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana keskittynyt työskentelemään pääasiassa kameran takana ohjaajana. Edellisen kerran Nurkse Nurkse ohjasi Linnateatteriin Anna-Leena Härkösen näytelmän Rantarouvat vuonna 2015.

Käsikirjoitus: Tuuli Mattila & työryhmä
Ohjaus: Lauri Nurkse
Esiintyjät: Lotta Lindroos, Tuuli Mattila

Esitykset 9.5. / 13.5. klo 14 / 16.5. / 20.5. klo 14 / 23.5.
Esitykset klo 19, ellei toisin mainita

bottom of page