top of page

Becoming Icons -dragmusikaali

Tampereen Kuningattaret: Becoming Icons on kahden tamperelaisen drag- taiteilijan, Carrien ja Tina the Ballerinan upea drag-musikaali, joka ammentaa esikuvista. Miten esikuvat ovat vaikuttaneet meihin kaikkiin? Kuinka paljon he ovat antaneet meille voimaa? Millaisia erilaisia esikuvia meillä on? Draamallinen esitys käy läpi esiintyjien omaa elämää, joita esikuvat ovat värittäneet, ja kuinka esikuvat vaikuttavat edelleen heidän elämiinsä! Esitys KokoTeatterissa 24.11.2023.

HUOM! Voit ostaa koko illan lipun edulliseen hintaan 50€. Koko illan musikaalilippu sisältää pääsyn sekä Becoming Icons -dragmusikaaliin sekä Pieni Ballerina drag-musikaalimonologiin. Pieni Balleriina klo 19:00. Becoming Icons klo 20:30.

Becoming Icons dragmusikaali sisältää musiikkia musikaaleista The Greatest Showman sekä Kinky Boots. Lisäksi musiikkia artisteilta kuten Vesala, Kaija Koo ja RuPaul. Becoming Icons -musikaali kantaesitettiin Tampereella su 23.8.2020 ja sen jälkeen sitä on esitetty ympäri Suomea. Becoming Icons on ollut mm. osana Helsinki Priden ja Kuopio Priden virallista ohjelmistoa.

Liput ennakkoon
29,5€ / 24,5€ / 19€

Liput ovelta
32,5€ / 27,5€ / 22€

Drag-taiteilijoiden, Carrien ja Tinan meikin ja peruukkien alta löytyy drag-artistit ja näyttelijät Matias Korhonen ja Teemu Sytelä.

Esitys 24.11. klo 20:30

bottom of page