top of page

Tervetuloa tutustumaan KokoTeatterin juhlavuoden 2022 KokoAgentteihin. KokoAgenteilla on vapaa pääsy kaikkiin KokoTeatterin esityksiin vuoden aikana ja agentit julkaisevat päiväkirjaa esityskokemuksistaan haluamallaan tavalla. Löydät tältä sivulta kootusti kaikki KokoAgenttien luomat sisällöt. 

KOKOAGENTIT

2022

Joonatanilla on viime vuosina ollut teatteri hieman vähemmällä kulutuksella, mutta odottaa innolla matkaa KokoTeatterin juhlavuoden parissa. Teatteri ja taide herättävät hänessä usein paljon tunteita sekä ajatuksia ja hän tulee jakamaan niitä KokoTeatterin Instagramissa. 

JOONATAN.png

Kari on parikymppinen urheiljataustalla höystetty teatterintekijä, joka haaveilee näyttelijäntyöstä ammattina ja työskentelee tällä hetkellä sijaisena. Karin pohdintoja voi seurata KokoTeatterin Instagram-tarinoiden puolelta.

Gitta on esittävistä taiteista,

ihmismielen ja elämän ilmiöistä

sekä omasta keskeneräisyydestään kiinnostunut eläkeläinen. KokoAgenttina kokemastaan ja näkemästään Gitta kirjoittaa blogia KokoTeatterin verkkosivuille.

GITTA.png

Leena rakastaa teatteria ja musikaaleja. Hänellä on takanaan pitkä taival esittävien taiteiden parissa ja hän on toiminut esimerkiksi kiertuemanagerina.

KokoTeatterin ohjelmistosta Leena puhuu videoiden muodossa. Videot on

löydettävissä KokoTeatterin sosiaalisista medioista sekä YouTubesta.

LEENA.png
YouTube_full-color_icon_(2017).svg.png
KARI.png

KokoAgentti toimii yhdessä agenttitiimin kanssa, katsoo esityksiä, keskustelee, tutkii omaa kokemustaan teatterin katsojana sekä julkaisee ajatuksiaan erilaisten kanavien välityksellä. KokoAgentti saa vuoden aikana ainutlaatuisen kokemuksen ja tutkimusmatkan teatterin maailmaan - sekä itseensä teatterin kokijana ja yhdessä tiimin kanssa.

1200px-Instagram_icon.png

Sari rakastaa teatteria, intiimin oman kokemuksen ja yhteisöllisyyden yhdistelmää, ja kirjoittamista, keskustelua ja valokuvaamista. Hän on esittävien taiteiden suurkuluttaja, joka pyrkii hakeutumaan näiden pariin vähintään kerran viikossa.

 

Sarin 12-vuotias lapsi Nelsonkin on ikäisekseen jo teatterikatsomoiden konkari. Nelson valittiin JunioriAgentiksi ja hän tulee katsomaan kaikki ikäluokalleen sopivat esitykset yhdessä äitinsä kanssa. Sari ja Nelson kertovat kokemuksistaan yhdessä KokoTeatterin Facebook-sivulla. 

NELSON.png
SARI.png
facebook-logo.png
Nimetön-4.png

Ainolle KokoAgentin tehtävässä yhdistyvät monet intohimot kiehtovalla tavalla: teatterin katsominen, analysoiminen, kirjoittaminen ja ihmisten kanssa keskusteleminen. Aino kuvaa kokemuksiaan KokoTeatterin Snapchattiin

snapcode.png
bottom of page