top of page

TYTTÖ JOKA OLI AINA

Tanssija-koreografi Katri Soini tähdittää teatterillista tanssiteosta Tyttö joka oli aina. Soinin kanssa esiintyy helsinkiläisiltä klubeilta tuttu Dj Bunuel. KokoTeatterissa 8.-15.5.2001.

Kritiikeistä:

“Koreografi Katri Soinin ja dj Bunuelin toteuttama Tyttö joka oli aina on tanssijan ja tiskijukan jännittelinen duetto, joka jo ensi-illassa purkautui hurjaan kohtaukseen. Katri Soinin tytöllä alkoivat niin sanotusti käämit kärytä, ja hän sai valtavan vihanpurkauksen. Jokainen lihassäije jännittyi ja paljasti Soinin huipputreenatun vartalon. Hurja kohtaus, joka herätti kunnioituksensekaista pelkoa katsomossa: Soinille ei parane ryppyillä. Juuri tällainen rosoinen, muodoltaan avoin ja muuttuva esitys pitäisi viedä nuorisotaloihin, diskoihin ja muihin nuorten kokoontumispaikkoihin…”
– Helsingin Sanomat, Auli Räsänen 10.5.2001

“… Tyttö alkaa kuiskia, mistä on pienet tytöt tehty. Laulu voimistuu, ja muuttuu uhmakkaaksi ja vaativaksi. Tytöt on tehty inkivääristä ja sokerista. Kunnes Soini löytää musiikkipöydän alta miestenlehden, jossa alastomat naiset keikistelevät. Ristiriita on irvokas. Lehti vie ajankohtaiseen teemaan. Pienelläkin tytöllä on oltava isot rinnat, littana maha, sorjat jalat. Niinpä Soini tunkee liian isoihin liiveihin paperitolloja ja äityy hakkaamaan itseään, fyysisesti ja henkisesti. Soini antaa teoksessaan paljon itsestään. Samalla hän luo liikkeellään teatteria.”
– Etelä-Suomen Sanomat, Sara Nyberg 10.5.2001

Työryhmä:
Koreografia ja tanssi: Katri Soini
Musiikki: Dj Bunuel
Vierailevat esiintyjät:
8.5. Mikko Kangasjärvi (haitari)
10.5. Eeva Litmanen (näyttelijä)
11.5. Jukka Perko (saksofoni)
12.5. Roope K (hiphop-artisti)
14.5. Arttu Takalo (lyömäsoittimet)
15.5. Jone Takamäki (muusikko)
Koreografin assistentti: Ervi Sirén
Pukusuunnittelu ja lavastus: Cris af Enehielm
Valosuunnittelu: Tarja Ervasti
Valosuunnittelijan assistentti: Kiia Sandberg-Uro
Äänisuunnittelu: Pauli Molnár
Valokuvaus ja graafinen suunnittelu: Sakari Viika
Tuotantoassistentti: Pia Repo
Tuotanto: Nomadi-tuotanto & KokoTeatteri

Kantaesitys 8.5.2001 klo 20
Muut esitykset 10.5. klo 20 / 11.5. klo 21 / 12.5. / 14.5. / 15.5.2001 klo 20

bottom of page