top of page

Improvokaatio: Tulevaisuus vailla menneisyyttä

Improvokaatio juhlii tällä kertaa ikonista genreä: Kaurismäki. Improvisoitu esitys lainaa Kaurismäen elokuvien lakonisen estetiikan ja ajattoman ympäristön ja improvisoi sen pohjalta näytelmän, jossa ajankohtaisia yhteiskunnallisia ongelmia käsitellään kaurismäkiläisittäin lämmöllä ja armeliaisuudella. Esitykset KokoTeatterissa 6.-10.11.2023.

Melankoliaa, savuisia kuppiloita, tehokasta artikulaatiota, merkityksellisiä nyökkäyksiä ja pahan päivän odottamista. Kaurismäkeläinen omaleimainen kerronnan tyyli valjastetaan nyt improvisoitujen iltojen ankkuriksi. Tule vaikuttamaan esityksen kulkuun ja katsomaan mihin kaikkeen Kaurismäestä voi ammentaa inspiraatiota!

Improvokaatio on 2019 perustettu kolmen teatterialan ammattilaisen kollektiivi: Elina Strikkinen, Kaisa Kokko-Palmer ja Reeta Annala. Improvokaation näyttelijät ovat kaikki teatterin ja improvisaation pitkän linjan ammattilaisia sekä toimivat esiintyjinä ja kouluttajina niin Suomessa, kuin ulkomailla. Kollektiivin esityksissä improvisaatio käy dialogissa preferenssi teosten kanssa ja ainutkertaiset esitykset rakentuvat yhdessä yleisön kanssa. KokoTeatterin syksyssä nähdään improvisoituja koko illan esityksiä, joihin ammennetaan inspiraatiota muun muassa Aki Kaurismäen elokuvista ja Niskavuoren tarinoista.

Kesto n. 1h 40 min, sis väliajan.

Liput ennakkoon
29,5€ / 24,5€ / 19€

Liput ovelta
32,5€ / 27,5€ / 22€

Elina Stirkkinen, Kaisa Kokko-Palmer ja Reeta Annala

Esitykset:
6.11. klo 19
10.11. klo 19

bottom of page