top of page

HKO & Raekallio Corp: Varjoja, kaikuja

Helsingin kaupunginorkesterin muusikoiden ja Raekallio Corp:in tanssijoiden kolmen viikon yhteistyöjakson aikana seitsemän muusikkoa ja neljä tanssijaa jakavat osaamistaan ja kehittävät yhteistä kuuntelua ja kehollista havainnointia. Projektin vetää ohjaaja-koreografi Valtteri Raekallio. Esitys 12.4.2024.

Helsingin kaupunginorkesterin muusikoiden ja Raekallio Corp:in tanssijoiden kolmen viikon yhteistyöjakso huipentuu perjantaina 12.4. klo 19 KokoTeatterissa esitettävään Varjoja, kaikuja -teokseen. Jakson aikana seitsemän muusikkoa ja neljä tanssijaa jakavat osaamistaan ja kehittävät yhteistä kuuntelua ja kehollista havainnointia. Projektin vetää ohjaaja-koreografi Valtteri Raekallio.

Varjoja, kaikuja -teos perjantaina 12.4. klo 19
KokoTeatterissa (Hämeentie 3, 00530 Helsinki)
Liput 10 €, kokoteatteri.fi/lippukauppa.

Esityksen jälkeen yleisö on tervetullut tapaamaan työryhmää ja keskustelemaan taiteiden välisestä yhteistyöstä.

Helsingin kaupunginorkesterista mukana ovat muusikot Teija Kivinen, viulu, Satu Savioja, viulu, Atte Kilpeläinen, alttoviulu, Ulla Knuuttila, alttoviulu, Lotta Poijärvi-Suomalainen, alttoviulu, Mariette Reefman, alttoviulu ja Tuomo Matero, kontrabasso.

Raekallio Corp:ista mukana ovat tanssijat Annamari Keskinen, Natasha Lommi, Elke Schroeder ja Eero Vesterinen. Varjoja, kaikuja -teoksen valosuunnittelusta vastaa Jukka Huitila.

Pe 12.4. klo 19

bottom of page