top of page

Greta Tuotanto: Buenos Airesista Berliiniin​​

Saksalaisia schlagereita ja tulisia tangoja Argentiinasta. Helmut Schlagerhauer on tangoprimas kuuman ja kostean Buenos Airesin sydämestä. Matkallaan Euroopassa hän eksyy nuoruuden kaupunkiinsa Berliiniin, eräälle sen rosoisista jazzklubeista, jota emännöi säkenöivä Greta Kreuzberg. Esitykset KokoTeatterissa 22.11.-15.12.2023.

Saksalaisia schlagereita ja tulisia tangoja Argentiinasta. Helmut Schlagerhauer on tangoprimas kuuman ja kostean Buenos Airesin sydämestä. Matkallaan Euroopassa hän eksyy nuoruuden kaupunkiinsa Berliiniin, eräälle sen rosoisista jazzklubeista, jota emännöi entinen morsian, säkenöivä ja intohimoinen Greta Kreuzberg. Omat mausteensa kuvioon tuo yllätyksellinen mammanpoika, pianisti Marco Bach.

Reilun tunnin mittaisen draamallisen konsertin esittävät laulajat Reetta Ristimäki, Harri Kaitila ja Marko Puro. Heitä säestää taidokas soitinyhtye: Kimmo Leppälä (saksofoni, klarinetti), Mauri Saarikoski (viulu), Ilkka Leppälä (kontrabasso), Mikko Helenius (harmonikka, bandoneon) sekä Marko Puro (piano). Esityksen kuvakerronnasta, projisoinneista, puvuista ja maskeerauksesta vastaa kansainvälisesti tunnettu taiteilijapari Anis Kronidova ja Pavel Semchenko.

Tuotanto: Greta Tuotanto
Kesto: 1h 30 min, sis. väliajan
Esityskielet: suomi, saksa ja espanja

Liput ennakkoon
29,5€ / 24,5€ / 19€

Liput ovelta
32,5€ / 27,5€ / 22€

Reetta Ristimäki ja Harri Kaitila, laulu
Kimmo Leppälä, saxofoni, klarinetti
Mauri Saarikoski, viulu
Ilkka Leppälä, basso
Marko Puro, piano, laulu
Esityksen kuvakerronnasta, projisoinneista, puvuista ja maskeerauksesta vastaa kansainvälisesti tunnettu taiteilijapari Anis Kronidova ja Pavel Semtshenko.

Esitykset:
22.11. klo 19
29.11. klo 19
15.12. klo 19

bottom of page