top of page

ALPO AALTOKOSKI COMPANY: SULJETUT OVET

Sooloteoksista koostuvan kuusiosaisen teossarjan ensimmäinen osa saa ensi-iltansa syksyllä KokoTeatterissa. Suljetut ovet on koreografi Alpo Aaltokosken kuoleman ja luopumisen teemaa käsittelevän teossarjan ensimmäinen osa. KokoTeatterissa 13.10.-1.11.2020.

Ensimmäinen osa muodostuu kahdesta itsenäisestä sooloteoksesta, tanssijoina Katja Koukkula ja Jussi Väänänen, musiikista ja äänisuunnittelusta vastaavat kitaristi Joonas Widenius ja äänisuunnittelija Johanna Storm, visuaalisuus on valosuunnittelija Teo Lanervan ja pukusuunnittelija Liisa Pesosen käsialaa. Työryhmän jäsenet tuovat teoksiin oman henkilökohtaisen kokemuksensa luopumisesta.

”Menetykset ovat hyviä kokemuksia. Tiedän, että sitä on vaikea uskoa, mutta menetykset tekevät hyvää. Meidän on opittava menettämään. On ymmärrettävä, että kaiken sen minkä saa, menettää ennemmin tai myöhemmin. (…) Toisinaan menetykset ovat pieniä, toisinaan suuria, mutta jos totut ymmärtämään niitä, kohtaamaan ne, oivallat lopulta, ettei menetyksiä sellaisenaan ole olemassakaan. Jokaisesta menetyksestä saa jotakin.” – Albert Espinosa

Kesto n. 50min.

Työryhmä:
Koreografia: Alpo Aaltokoski
Tanssijat: Katja Koukkula ja Jussi Väänänen
Valosuunnittelu: Teo Lanerva
Musiikki: Joonas Widenius
Äänisuunnittelu: Johanna Storm
Pukusuunnittelu: Liisa Pesonen
Valokuvat: Mikko Rasila
Graafinen suunnittelu: Pietari Kaakkomäki
Tuotanto: Alpo Aaltokoski Company yhteistyössä KokoTeatteri
Tukijat: Suomen Kulttuurirahasto

Ensi-ilta 13.10.2020 klo 19.00
Muut esitykset 16.10. klo 19 / 18.10. klo 14 / 20.10. klo 19 / 31.10. klo 14/ 1.11.2020 klo 14

bottom of page