top of page

3 SISARTA JA ?! – ELI LEIKIN LOPPU

3 sisarta ja ?! – eli leikin loppu on Anna Veijalaisen tamperelaiselle Mobita-Danscolle sekä Ari Nummiselle valmistama teatterillinen tanssiteos, joka kantaesitettiin Tampereella MD:n silloisissa tiloissa Frencellissä 18.4.1998.

Tekstinäyte:

“…Täällä on ihan pimeetä. Missä mä oon? Mä kolisen pimeessä jotain vasten. Ahdasta. Nyt tulee valo, voi vittu miten häikäsee. Joku tarttuu muhun ja nostaa mut valoon. Jeesus perkele, mä oon transukundin kädessä, se sytyttää mut. Mä oon hopeinen tupakansytytin. Ton otteesta kyllä tuntee, että se tietää mitä se tekee, mut hintti, saatana, perseeseen nussia, runkkari. No, nyt se tarjoo mua sen kaverille. Kundi näyttää ihan siistiltä virkamieheltä, se ottaa musta tulta ja mut pannaan pöydälle. Nyt se hinttijätkä alkaa sormeilla mua, oksettavaa, homo. Se ropaa mua hermostuneena, ne puhuu jotain, mitä mä en kuule – nyt lähettiin. Se kundi sujautti mut taskuunsa, sen hikiset sormet kopeltaa mua jatkuvasti. Mun pinta alkaa lämmetä, se hehkuu, musta tuntuu että me mennään taksiin ja noustaan taksista ja mulla on kuuma ja – valo tulee taas – tossa on se transujäbä, sillä on enää…. Tuletteks te vai mitä? Sanoisitte edes kuinka monta meitä on ollu täällä?…”

Työryhmä:
Ohjaus, koreografia, ja skenografia: Anna Veijalainen (KokoTeatteri)
Esiintyjät: Ari Numminen, Suvi Eloranta, Jari Karttunen, Anniina Kumpuniemi, Laura Mäkelä, Hanna Rosendahl, Mari Rosendahl
Valo- ja graafinen suunnittelu: Mia Kivinen (KokoTeatteri)
Tekniikka: Riku Pasanen
Valokuvat: Tuomas Jääskeläinen (KokoTeatteri)
Tuotanto: Mobita / Dansco / Uupi Tirronen

Yhteistyössä KokoTeatteri ja Tanssiteatteri Mobita / Dansco

Kotimainen kantaesitys 18.4.1998 klo 19

bottom of page