top of page

…OF MY PUNKLOVEROCKCHILD

”I’m a slut, and I’m a nun, and for me they are just one.. Cause the days of so called innocence are so fucking many years ago gone…”

KokoTeatterissa 8.12.2010.

…of my PunkLoveRockChild -sooloteos on eläimellisen energinen ja riskejä kaihtamaton esiintyvän taiteilijan omakuva, jonka ilmiasussa korostuvat punk-asenne, itse tekemisen meininki sekä esiintyjän heittäytyminen ja paljastuminen lavalla. Teoksessa tasapainoilee instrumenttinsa kohtalaisen hyvin tunteva tanssitaiteen maisteri ja instrumenttiaan opetteleva singer songwriter –noviisi. Esiintyjä ohjaa valo- ja äänivaihtoja itse lavalta.

”…Even if I fuck up, it is all right. I shall never shut up, I just turn another side…”

Yksi esiintyjä, monta eri hahmoa ja identiteettiä; monta samanaikaista todellisuutta yhdessä tilassa. Mukana mm. punk-laulaja ja tanssija Charlie, singer-songwriter Sherylin, hip hop -tanssija ja räppäri Speedy Lee sekä alaston tanssijatar Linda.

”it’s all dead serious, it’s all just a game..” There is only surface, everything is deep…”

Teos pohjaa Lindan tekemiin ja työryhmän kanssa sovitettuihin lauluihin. Laulut ovat suoria, alleviivaavia ja naiiveja ja ne käsittelevät esiintyjyyttä, seksuaalisuutta sekä inhimillisiä ristiriitoja suhteessa: taiteilija-kansalaisaktivisti. Teoksen syvyys syntyy laulujen kokonaisvaltaisesta vuorovaikutuksesta niiden esittäjän kehollisen ilmaisun kanssa. Loppujen lopuksi kaikki palautuu kehoon ja liikkeeseen.

”Kehoni on näyttämö, annan kaiken liikkeen ja äänen virrata sen läpi.”


Samassa illassa esitettiin Minna Puolannon “Kuolema korjaa univelat”.

Työryhmä:
Konsepti ja esiintyminen: Charlie (Linda Priha)
Äänisuunnittelu: Hannu Hauta-aho
Valo- ja tilasuunnittelu: Per Victor
Dramaturginen assistentti ja live-musiikin ohjaus: Maisa Tikka
Yhteistuotanto: Työryhmä ja KokoTeatteri

Kantaesitys 8.12.2010

bottom of page