top of page

YLEISÖTYÖ

Kevään 2023 yleisötyön tapahtumat  

 

Yleisötyön tarkoituksena on lisätä taiteen saavutettavuutta. Yleisötyö KokoTeatterissa rakennetaan katsojalähtöisesti, pyrimme edesauttamaan jakamisen kulttuuria teatterin tuottamista sisällöistä. Järjestämme keskustelutilaisuuksia, työpajoja sekä yhteisöprojekteja. Ennen kaikkea KokoTeatterin yleisötyö tähtää luovaan ja monimuotoiseen vuorovaikutukseen ihmisten kanssa. Yleisötyön projektit ovat maksutonta toimintaa, poikkeuksena Näyttämö on sinun, jossa on osallistumismaksu. 

Rentouttavat etkot  

Kesytön eli O:n markiisitar -Faster Pussycat! Kill! Kill! 14.4 / 12.5 

Sadinmaan rippikoulu 30.1 / 13.2 / 27.2 / 27.3 / 10.4 

 

Rentouttavat etkot on läsnäoloon keskittyvä yleisötyöpaja, jota tarjotaan esitykseen tuleville katsojille klo 18.15 esitys iltana. 30 minuutin työpaja on lämppäri, jonka aikana osallistuja saatetaan näytelmän aiheeseen taiteen keinoin. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta taiteen menetelmistä. Tule kokeilemaan sellaisena kuin olet. Etkoille mahtuu 10 ensimmäistä ilmoittautunutta. 

 

Etkot järjestetään ennen esitystä klo 18.15 - 18.45. Ennakkoilmoittautuminen: jenni@kokoteatteri.fi  

KokoKaveri

KokoTeatterin katsomaan esitystä, mutta et halua mennä yksin? 

Haluat kaverin kanssani katsomoon, keskustella väliajalla ja esityksen jälkeen näytelmän herättämistä ajatuksista? Yleisötyöntekijä Jenni lähtee sinun kanssasi. Tapaamme ennakkoon sovittuna aikana teatterin ovella, ja menemme esitykseen yhdessä.

 

Varaa Jenni kanssasi esitykseen kevään 2023 esitykseen hyvissä ajoin, paikkoja on rajoitetusti. Lisätiedot teatterivierailusta yleisötyöntekijän kanssa: jenni@kokoteatteri.fi 
 

Jälkipuinti

Kesytön 24.3. / 19.5
Pikkuveli - Väikevend 11.4 

Lutkan vuosi 26.4 

 

Yleisökeskustelu esityksen herättämistä ajatuksista. Tilaisuus on avoin esitykseen tuleville katsojille. Ei ennakkoilmoittautumista. 
 

Keskustelutilaisuus 5.4 

Keskustelutilaisuus Kesytön eli O:n markiisitar -Faster Pussycat! Kill! Kill! -esityksen jälkeen. Ei ennakkoilmoittautumista. 
 

Rentoutumista taiteen keinoin 7.2  / 16.5 

Työpajassa teemme matkan tähän hetkeen sekä omaan sisäiseen maailmaan taiteen keinoin. Osallistuminen ei vaadi aiempaa kokemusta taiteen tekemisestä.

Työpajat klo 15-16.  Ennakkoilmoittautuminen: jenni@kokoteatteri.fi 

Näyttämö on sinun 24.5

Taideseikkailu jossa osallistujia kuljetetaan noin tunnin kestävän ohjatun kokonaisuuden läpi. Seikkailu on monitaiteellinen teatteriseremonia, jossa voit osallistua sen verran kuin itselle sopii. Liput: 10/15

 

KokoAgentit esityksissä

KokoAgentit ovat ennakkoon valittu yleisöryhmä, joka käy katsomassa kevään 2023 aikana kaikki KokoTeatterin esitykset.

Toisen asteen opiskelijoille esitykseen liittyvät ennakkotehtävät 

+ työpaja tilattavissa
Koululaisryhmävaraukset ja lisätiedot: sini@kokoteatteri.fi 

Lämpimästi tervetuloa KokoTeatterin yleisötyön tapahtumiin!

bottom of page