top of page

Viva la Pola! -show

Esitykset:
8.12. klo 19
9.12. klo 19

Varaslähtö 30-vuotiselle uralle! Pola starttaa tulevan juhlavuotensa komeasti Kokoteatterissa upean orkesterin kanssa. Drag-solisti vetää hittiputkensa vahvalla tulkinnallaan iloisten ja ironisten juttujen seassa. Konsertissa putoavat leidit lavalle tuttujen sävelmien myötä ja tähti kajauttaa myös omat laulunsa lauteille - jos ei korkealta, niin kovaa ainakin! Luvassa tähtisadetta ja glamouria sekä sentimentaalisen suuria lauluja. Hyppää mukaan tunteikkaaseen ja hauskaan musiikilliseen iltaan. Esitykset KokoTeatterissa 8.-9.12.2023.

Pola Ivanka on pitkän linjan suomalainen drag-artisti, jonka takana on taiteilijapersoona Mika Tepsa. Hän on toiminut drag-esiintyjänä jo vuodesta 1993.

Tunnusomaista hänen esityksilleen ovat vahvat laulunumerot ja humoristinen lavapresenssi. Esitykset rakentuvat yhdessä huippumuusikoiden kanssa.

Konsertin kesto 2h, sisältää väliajan.

Show & Dinner -paketit ovat nyt myynnissä! Early Bird -hinta esitykselle ja maittavalle ruokailulle 49€/lippu. Liput on ostettavissa KokoTeatterin lippukaupasta. Early Bird -hinta on voimassa 30.10. asti. Tartu tarjoukseen heti!

Show & Dinner 49€/kpl

Liput ennakkoon
29,5€ / 24,5€ / 19€

Liput ovelta
32,5€ / 27,5€ / 22€

Mika Tepsa | Pola Ivanka
Mikko Mattila | koskettimet, taustalaulu
Heidi Mantere | viulu, taustalaulu
Markku Kanerva | kitarat
Thomas Rönnholm | rummut

bottom of page