top of page

Sisareni

Lisäesitykset:
21.11. klo 19
25.11. klo 14
28.11. klo 19

Sisareni on kahden näyttelijän komedia, jonka on käsikirjoittanut Tuuli Mattila ja ohjaajana toimii Lauri Nurkse. Esitys on kasvutarina, jossa äidin kuolema yhdistää etäälle toisistaan joutuneet sisarukset. Lisäesitykset KokoTeatterissa 21.-28.11.2023.

Näytelmä sijoittuu Vantaan kaupungin vuokra-asunnossa olevaan lapsuudenkotiin, jossa sisarukset käyvät läpi mennyttä ja tulevaa, avaavat ajatuksiaan peloista ja toiveista samalla, kun he pakkaavat äidin muistoa pois. Intiimi tila pakottaa sisarukset lähelle toisiaan. Lavalla näyttelevät Tuuli Mattila ja Lotta Lindroos.

“Lauri Nurkse tekee toisen tulemisen teatterissa Lotta Lindroos lähes varastaa show’n Nurksen ohjaamassa komediassa kahdesta sisaruksesta.” - Helsingin Sanomat

Näyttelijä ja käsikirjoittaja Tuuli Mattila on näytellyt suomalaisissa tv-sarjoissa. Mattila näyttelee nuoremman sisaren roolissa ja vanhemman sisaruksen roolissa nähdään kokenut ja karismaattinen Lotta Lindroos. Lotta on tuttu niin ikään teatterin lavoilta kuin suomalaisista elokuvista ja tv-sarjoistakin. Lauri Nurkse on viimeisen kahdenkymmenen vuoden aikana keskittynyt työskentelemään pääasiassa kameran takana ohjaajana. Edellisen kerran Nurkse Nurkse ohjasi Linnateatteriin Anna-Leena Härkösen näytelmän Rantarouvat vuonna 2015.

Liput ennakkoon
29,5€ / 24,5€ / 19€

Liput ovelta
32,5€ / 27,5€ / 22€

Käsikirjoitus: Tuuli Mattila & työryhmä
Ohjaus: Lauri Nurkse
Esiintyjät: Lotta Lindroos, Tuuli Mattila

bottom of page