top of page

Lettineito elämän tikapuilla

7.9. klo 19

Lettineito elämän tikapuilla yhdistää maalausta, runoa ja musiikkia. Taidemaalari Kristina Elo, runoilija Juhani Santaholma ja säveltäjä Eeppi Ursin ovat luoneet uniikin kokonaisuuden, jonka julkaisua juhlitaan nyt KokoTeatterin miljöössä, joka sopii loistavasti projektin eri tyylilajeja yhdistelevään luonteeseen. Konsertti 7.9.

Maalausta, runoa ja musiikkia

Loviisalainen taidemaalari Kristina Elo maalaa naivistisella laatumaalaustyylillään satuhahmoja, kuten Lettineito ja Kråka. Loviisassa viihtyvä harrastajarunoilija Juhani Santaholma on saanut maalauksia katsoessaan mielikuvia, jotka muotoutuvat runoiksi. New Yorkissa asuva säveltäjä-laulaja Eeppi Ursin on säveltänyt runot lauluiksi.

Lettineito ajattelee syvällisiä asioita, Kråka puolestaan ajankohtaisia aiheita. Musiikissa yhdistyvät laulelma, jazz ja teatterimusiikki koko kirjossaan. Maalaukset, runot ja laulut kietoutuvat toisiinsa luoden viehättävän kokonaisuuden, joka on herkkä, koskettava ja myös kevyen humoristinen. Konsertissa maalaukset heijastetaan valkokankaalle osaksi musiikkia.

"Maalaus, runo, sävel, kaikki kolme kaunista, jos yhtehen osaa liittää, se saakin sitten riittää, kun aikani on täyttynyt."

Eeppi Ursin: Laulu ja Piano

bottom of page