Sävy on toisinpäin väsy on konserttia ja kuvataidetta yhdistelevä lörpsähtävä yritys tehdä teos väsyneiden logiikalla, väsymyksen kautta. Esityksessä kuullaan kuusihenkisen bändin musiikkia samalla kun kuvataiteilija Lotta Räsänen livemaalaa improvisoiden.

 

Saatana joku tällänen markkinointitekstikin pitää nyt kirjottaa. Emmä haluu markkinoida mitään vaan nukkua ja ehkä vähän itkeä.

Tallenne tulee myyntiin 21.1.2022 klo 18. Tallenteen katsomisoikeuden kolmeksi vuorokaudeksi voi ostaa 23.1.2022 asti painamalla alla olevaa videota ja tämän jälkeen ilmestyvää €-merkkiä. Katseluoikeuden hinta on 12€ ja sinun tulee täyttää tietosi kirjautuen sisään. Emme käytä tietojasi markkinointiin emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Tallaneteen kesto n. 1h ja se on kuvattu Helsingissä elokuussa 2021.

 

Jos pidit tallenteesta voit ostaa verkkokaupastamme lisäksi ylimääräisiä kannatuslippuja, joilla tuet teatterimme toimintaa sulkuaikana! Huomoithan, että tämän lipun ostaminen ei itsekseen oikeuta taltion katsomiseen, vaan sinun tulee ostaa striimisivulta myös 12€ katsomisoikeus. Verkkokauppaan pääset tästä 

(Verkkokauppa aukeaa uudelle välilehdelle)

LEVOTEATTERI:
SÄVY ON TOISINPÄIN VÄSY

Saatana joku tällänen markkinointitekstikin pitää nyt kirjottaa. Emmä haluu markkinoida mitään vaan nukkua ja ehkä vähän itkeä.

 

"Välillä sitä vaan pitkäaikaissairaana haluaa kirota Kelan, HUS:in, Yliopiston apteekin, terapeutin, tehokkuuteen ja maksimaaliseen hyötyyn tähtäävän 40 tunnin työviikon ja jäätävän paineen suoriutua reippaana ja kykenevänä. Ehkäpä sitte tässä esityksessä otan eväspaussin ja torkut kesken oman soolon."

- Minea Lång

Konsepti: Minea Lång

Kuvataiteilija: Lotta Räsänen

Muusikot: Amy Burgess, Niko Hallikainen, Minea Lång, Rasmus Lång,

Maija Suominen, Elsi Vertanen

Valo: Topias Toppinen

Ääni: Riku Vuorensola

Ääniajo: Lauri Kalo, Anssi Vättö

Puvut: Niko Hallikainen, Lotta Räsänen

Tila: Työryhmä

Videon toteutus: Ville Koivuranta

Videon ääni: Lauri Kalo

Valokuvat: Niko Hallikainen, Pinja Kokkonen

Tuotanto: Heidi Bergström