Kesällä 2021 Koko Jazz Club toi jälleen kansainvälisesti mainetta niittäneitä monialaisia taiteilijoita yhteen KokoTeatterille valmistamaan viikossa upean yhteistuotannon. Jazz Meets Theater/Dance/Circus toteutettiin tällä kertaa yhteistyössä Koko Jazz Clubin, KokoTeatterin ja Agit-Cirkin kanssa. Tervetuloa inspiroitumaan hypnoottisen upeasta teatterin, tanssin, musiikin sekä sirkuksen parhaita puolia yhdistelevästä spektaakkelista tallenteen muodossa! Tallenne striimattiin livenä Jazz Meetsin ensi-illassa heinäkuussa 2021.

Tallenteen katsomisoikeuden kolmeksi vuorokaudeksi voi ostaa 31.1.2021 asti painamalla alla olevaa videota ja tämän jälkeen ilmestyvää €-merkkiä. Katseluoikeuden hinta on 12€ ja sinun tulee täyttää tietosi kirjautuen sisään. Emme käytä tietojasi markkinointiin emmekä luovuta niitä kolmansille osapuolille. Varsinainen esitystallenne alkaa n. 15 min kohdalta ja sisältää n. 15 min väliajan.

 

Jos pidit tallenteesta voit ostaa verkkokaupastamme lisäksi ylimääräisiä kannatuslippuja, joilla tuet teatterimme toimintaa sulkuaikana! Huomoithan, että tämän lipun ostaminen ei itsekseen oikeuta taltion katsomiseen, vaan sinun tulee ostaa striimisivulta myös 12€ katsomisoikeus.  Verkkokauppaan pääset tästä (Verkkokauppa aukeaa uudelle välilehdelle)

JAZZ MEETS THEATER / DANCE / CIRCUS 2021 -Striimi

KokoTeatterin tila muutettiin Jazz Meets Theater/Dance/Circus -esitystä varten kokonaisvaltaista taide-elämystä palvelevaksi areenaksi. Taidemuotojen yhteisenä kohtaamisalustana on improvisaatio sekä vuorovaikutus jazzin ja näyttämötaiteiden välillä.

 

Ensemblen ytimenä toimi Koko Jazz Clubin nokkamies Timo Hirvonen yhtyeineen ja näyttämötaiteen työryhmää sekä esityskokonaisuutta ohjasi KokoTeatterin taiteellinen johtaja Anna Veijalainen. Mukana oli myös upeita sirkustaiteilijoita kansainvälisesti mainetta niittäneeltä Sirkus- ja musiikkiyhdistys Agit-Cirkilta. Kesällä 2021 tämä huikea ensemble kokoontui viikoksi valmistamaan improvisaatioon perustuvan, mutta suunnitellun ja ohjatun kokonaisuuden, jossa tunnelmaa ei puutu.
 

Kokonaisuus on toteutettu aiemmin myös vuosina 2017 sekä 2019.
 

Työryhmä:

Säveltäjät Timo Hirvonen & Ensemble
Ohjaaja Anna Veijalainen
Valosuunnittelija Helena Roivainen
Pukusuunnittelija Virve Balk
Kamerat, taltio, valokuvat Heidi Bergström ja Sini Salo
Kamera-assistentti Otto Henriksson 
Äänen tekninen suunnittelu Jaska Korkalainen
Äänitarkkailu Pyry Räty

Esiintyjät Inka Tiitinen, Jarkko Lehmus, Jenni “Inni” Lehtinen, Virve Balk, Metsälintu Pahkinen, Lempi Hirvonen
Muusikot Timo Hirvonen, Severi Pyysalo, Riku Niemi, Severi Sorjonen